{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nipid, mis aitavad lõtvunud silmalaugude vastu

S ilmalaud on osa silma ümbritsevatest lihastest. Need lihased võimaldavad silmi avada ja kinni panna. Silmalaugude lõtvumine saab alguse tä...

Silmalaud on osa silma ümbritsevatest lihastest. Need lihased võimaldavad silmi avada ja kinni panna. Silmalaugude lõtvumine saab alguse tänu mitmetele erinevatele teguritele, nagu vananemine, halvad eluharjumused ja pärilikkus. Lõtvunud silmalau raskus võib väsitada silma lihaseid, lisaks sellele annab see väsinud väljanägemise.

Esimene nipp on kasutada munavalget, mis pinguldab ja trimmib nahka. Tulemus on kohe silmaga näha ning püsib kuni kaks päeva.

Imeline munavalge maks lõtvunud silmalaugude jaoks.

Vaja läheb:

munavalget

vatitikku

Puhasta näonahk ja kuivata. Kasta vatitikk munavalge sisse ja kanna munavalge vatitiku abiga silmalaule (ära liiga palju pane). Hoia silmalaugu kinni ja oota, kuni munavalge ära kuivab.

Kui see esimese korraga ei toimi, siis proovi uuesti. Parimate tulemuste saamiseks proovi mitu korda, niikaua kuni leiad just sobiva koha lau peal, kuhu munavalget peale kanda.

Looduslikud vahendid, mis aitavad lõtvunud silmalauge ennetada.

Kurk.

Kurk on nahale väga hea, tagades nahale hea jume ja elastsuse. Kurgis sisalduvad askorbiinhape ja kohvhape alandavad paistetust ja tagavad nahale hea niiskustaseme. Tee vähemalt kord nädalas kurgimaski kurgiviilude või koortega, et ennetada ja parandada lõtvunud silmalaugude probleemi.

Roheline tee.

Rohelises tee põletikuvastane toime aitab leevendada päikesest kahjustatud nahka. Rohelise tee joomine aitab tagada ja säilitada naha elastsust. Ning ennetada silmalaugude lõtvumist.

Kummel.

Kummelitee joomine aitab hoida naha elastse ja pehmena.
Kummeliteega võib ka mähiseid teha, selleks kasta vatitups kummelitee sisse ja hoia silmadel 20 minutit.

Jäätükk.

Hoia jääkuubikut mõni minut silmade peal, see ahendab veresooni ja alandab põletikku.

Hüdratsioon.

Piisava vedeliku puudus organismis on üks peamistest lõtvunud silmalaugude põhjustest. Joo palju vett, et hoida oma naha niiskustaset korras. Vähenda soola tarbimist. Väldi otsest päikesevalgust. Kaitse nahka päikesekreemiga. Maga vähemalt  7 tundi ja ära unusta füüsilist aktiivsust.

Kommentaare ei ole