{ads}

HIDE

Viimased

latest

9 asja, mida sa ei tea Lõvi tähemärgi all sündinud naistest

L õvi tähemärgi all sündinud naised on sündinud staarid ja ilmselt kõige kütkestavamad teiste sodiaagimärkide seas. 1. Nad on tundlikud. Lõv...

Lõvi tähemärgi all sündinud naised on sündinud staarid ja ilmselt kõige kütkestavamad teiste sodiaagimärkide seas.

1. Nad on tundlikud.

Lõvid varjavad oma tundlikust uhke hoiaku taha aga tegelikult on neis palju empaatiat ja kaastunnet.

Lõvidest naistele meeldivad meelitused, nad otsivad komplimente ja õnnitlusi. Piisab, kui öelda neile hea sõna, kui nad juba muutuvad tundlikuks ja teile kahekordselt tasuvad.

2. Nad armastavad otsuseid ise vastu võtta.

Lõvi tähemärgi all sündinud naised on sündinud liidrid ja ei karda ise otsuseid vastu võtta nii iseenda, kui ka nende jaoks, kes teda ümbritsevad. Nad on juhid, kellel on kaasasündinud karisma nii suur, et nad suudavad tähtsaid otsuseid ilma kõhklusteta vastu võtta.

3. Nad on head organiseerijad. 

Kõik, mis puutub ürituste organiseerimisse, siis võib Lõvi tähemärgi all sündinud naise hooleks kõik muretult jätta, tema juba teab kus ja kuidas. Ja ta teab, kuidas nii teha, et kõik rahule jääksid. Sellepärast niipalju nende abi vajataksegi!

4. Nad on saatuslikud naised! 

Oma tugeva iseloomu ja vastupandamatu karismaga on nad saatuslikud naised, keda kohtab kord elus.

Nad on tundlikud, sensuaalsed ja köidavad pilku. Neid ihaldatakse ja nad teavad, kuidas meeldida ja kütkestada ilma provokatsioonita.

Neid ihaldatakse end Lõvist naine oskab valida, ta ei lähe igaühega kaasa. Neile meeldivad hoopis mehed, kes nende ümber ei tiirle.

5. Nad on ambitsioonikad.

Nad tahavad alati olla parimad ja annavad endast parima ükskõik mida nad siis ka ei tee. Tema ambitsioon on piiritu ja ta pühendub alati kogu hinge ja südamega igasse projekti millega ta tegeleb.

Nad on ettevõtlikud ja ei karda oma unistusi järgida ja kõik teha, et neid ellu viia. Nende suur pühendumus on tavaliselt eduga kroonitud.

6. Nad on väga head sõbrad.

Nad on ausad, ustavad ja tähelepanelikud - Lõvist naised on väga head sõbrad. Nende jaoks on sõprus püha ja oma sõpru võtavad nad kui pereliikmeid.

Nad on helded ja alati olemas oma sõprade jaoks, alati valmis neid ära kuulama ja vajadusel appi tulema. Kui sul on Lõvist sõber siis oled sa õnnega koos!

7. Nad on suured unistajad.

Lõvid unistavad alati paremast elust. Nad viidavad palju aega unistades eesmärkidest, mida nad tahaksid ellu viia ja asjadest, mida nad tahaksid omada. Uus töökoht, suurem elamine, kallim auto või uus rõivastus... igale omad soovid ja tahtmised.

8. Nad on kannatamatud.

Kannatamatus on üks neid iseloomustavamaid omadusi. Puutub see siis millessegi, mida nad soovivad saada või ootavad nad kedagi, kannatlikkust neil palju ei jätku. See on väga iseloomulik kaslastele.

9. Neist on raske aru saada.

Oma tulise iseloomuga ja iseseisva vaimuga võib juhtuda, et nende kaaslane ei mõista teda. Tihti on raske tema soove ja vajadusi mõista ja kuidas temaga käituda.

Täpselt nagu kõik teised naised vajavad Lõvi tähemärgi all sündinud naised tähelepanu ja armastust aga nendega on väga oluline teada, kuidas ja millal seda neile jagada! 

Kommentaare ei ole