{ads}

HIDE

Viimased

latest

Imejook, mis võimaldab sul tööl turbo peale panna.

Kas sind kimbutab energiapuudus töö juures? Siis tea, et olemas on üks imejook, mis aitab tõhusalt võidelda väsimuse vastu ja tegemist ...



Kas sind kimbutab energiapuudus töö juures? Siis tea, et olemas on üks imejook, mis aitab tõhusalt võidelda väsimuse vastu ja tegemist ei ole kohviga.

See imejook on väga hea organismi ja keha niisutamiseks, vereringele, ajab toksiine välja ja kasulik teie taljele - me räägime veest! Vesi omab häid toimeid meie tujule ja energiakogusele, kinnitab värskete uuringute põhjal kirjutatud artikkel ajakirjas PLOS One.

Uuring tõestab, et vee päevase tarbimiskoguse suurendamine mõjutab meie tuju ja tundeid. Et jõuda selle tulemuseni valisid teadlased välja isikud, kes tarbisid päevas kaks kuni neli liitrit vett ja isikud, kelle päevane veekogus piirnes maksimaalselt 1,5l veega. Kolme päeva jooksul kahandati esimese grupi inimeste päevast veekogust 1 liitri võrra ja teise grupi inimestel tõsteti igapäevast veekogust 2,5 liitrile. 

Selle uuringu põhjal, esimese grupi isikute juures, kes pidid tarbima vähem vett, täheldati positiivsete emotsioonide kahanemist (rahutus, tähelepanu võimetus, tuju muutused), samal ajal, kui teise grupi inimeste juures täheldati väsimuse kadumist ja tähelepanuvõime kasvu.

Uuring tõestas, et päevase vee koguse suurus mõjub suuresti meie tujule ja tunnetele.

Et korralikult oma keha niisutada, peaksid naised tarbima keskmiselt 2,7 liitrit päevas, kinnitab Institut of Medicine of the National Academies. Meestel on soovitav keskmiselt tarbida 3,7 liitrit päevas. Loomulikult peab nende arvudega arvesse võtma ka aastaaega, kliimatsooni ja füüsilist aktiivsust.







Kommentaare ei ole