{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Sellel nädalal võid sa tunda emotsionaalset segadust. Nädala alguses on Kuu Lõvi märgis, ilmselt vajad sa sellel perioo...


 

 

 Sellel nädalal võid sa tunda emotsionaalset segadust. Nädala alguses on Kuu Lõvi märgis, ilmselt vajad sa sellel perioodil rohkem teiste tunnustust ja heakskiitu. Ole avatum ja ära võta kõike nii isiklikult. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, võib-olla tunned sa, et sul on liiga palju kohutustusi. Kuu on nädalavahetusel Kaalude märgis, aidates sul ära leppida nendega, kellega vaja. 


Armastus

Paaridele : mõtle natuke selle peale, millises seisus su suhe praegusel hetkel on ja katsu muuta seda paremaks. Alati on võimalusi. 

Vallalised: üks kohtumine võib sellel nädalal aset leida, kahjuks toob sulle ainult südamevalu kaasa. Ära usu kõike, mida sulle räägitakse.

 

Raha

Sa võid parandada ma majanduslikku seisu neil päevil. Sul on kõik trumbid käes selleks, et panna oma raha kasvama. Hoia silmad lahti ja ära maga häid võimalusi maha.

 

Tervis

Uneprobleemid võivad sind vaevata praegusel hetkel. Ja võib juhtuda, et sa näed kummalisi unenägusid: ära unusta oma unenäod üles märkida, sest see annab aimu sinu vaimsest seisundist. 

 

 

Töö

Praegune periood ei ole kõige kergem. Sa pead arvestama konkurentsiga ja nägema vaeva selleks, et oma kohta hoida. Ära jää heale juhusele lootma, vaid ole ise ettevõtlikum ja julgem. 

 

Pere

See, kui sa näitad välja, et oled hooliv ja mõistev, aitab sul kõikide probleemidega toime tulla



Kommentaare ei ole