{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Kuu on nädala alguses Lõvi märgis. Vii oma plaanid ellu. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, võib-olla tahad sa sellel p...

 


 

Kuu on nädala alguses Lõvi märgis. Vii oma plaanid ellu. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, võib-olla tahad sa sellel perioodil oma elu paremini organiseerida. Loo oma peas selgus ja sea endale kindlad eesmärgid. Kuu on nädala lõpus Kaalude märgis, muutes valitseva õhkkonna harmoonilisemaks. 


Armastus

Paaridele: praegune planeetide seis on üsna hea. Katsu ainult austada ka teise inimese soove ja vajadusi. Rohkem, kui kunagi varem, vajab su elukaaslane hetkel seda, et sa oleksid mõistvam ja hoolivam. Näita välja, et sa hoolid ja et ta on sinu jaoks tähtis.

Vallalised: ka sinu elus on praegu hea periood, mõned kohtumised võivad aset leida, aga midagi tõsist praegu silmapiiril ei ole. 

 

Raha

Sul on praegu väga head väljavaated. Tundub küll, et raha hakkab rohkem sisse tulema, kui välja minema ja ilma, et sa ise peaksid seejuures midagi tegema.

 

 

Tervis

Päike ja Merkuur mõjutavad hetkel sinu tervist ja tänu sellele peaksid sa olema üsna terve. Kasuta seda perioodi ära selleks, et muuta oma eluviise paremaks ja liikuda rohkem.


Töö

Sul võib olla raske teha praegusel hetkel vahet sellel, mis on õige ja mis on vale. Infot tuleb igalt poolt aga mitte milleski ei saa kindel olla. Ära võta ühtegi suuremat otsust vastu.


Pere

Ära kurna ennast ära ja ära muretse liiga palju. Kõik läheb hästi.

Kommentaare ei ole