{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Sellel nädalal pead sa oma elu ümber organiseerima. Kuu on nädala alguses Lõvi märgis, see peaks sind muutma ambitsioon...

 


 

 Sellel nädalal pead sa oma elu ümber organiseerima. Kuu on nädala alguses Lõvi märgis, see peaks sind muutma ambitsioonikamaks. Vii oma plaanid ellu. Nädala keskel tuleb sul olla kohusetundlikum, kui Kuu on Neitsi märgis. Katsu jääda rahulikuks. Nädala lõpus on Kuu Kaaludes, tänu sellele peaksid sa end jälle paremini tundma. 


Armastus

Paaridele : ära ole nii armukade, mitte miski ei ohusta sinu suhet. Sa võid selles suhtes olla täiesti rahulik. Sinu kaaslasel ei ole kedagi teist.

Vallalised: võib-olla tunned sa suuremat huvi nende vastu, kes on sinust nooremad. Sul on tunne, et sul on nendega palju rohkem ühist, kui omavanuste või siis vanematega. Vaata ainult, et su noored kaaslased sind armastavad sinu enda ja mitte millegi muu pärast.

 

Raha

Ära hakka kahtlasi tehinguid sooritama sellel nädalal ja ära hüppa tundmatus kohas vette. Ole kannatlik ja oota ära, kuni paremad ajad kätte jõuavad. 

 


Tervis

Sa ei hoia sugugi oma tervist ja võid end täiesti ära kurnata. Katsu võtta rohkem aega puhkamiseks.


Töö

Sa pead käised üles käärima ja pingutama veelgi rohkem. Töökoormus peaks olema üsna suur praegusel hetkel. 

 

Pere

Mingeid probleeme ei tohiks ette tulla. Suhe laste või vanematega on rahulik. 

Kommentaare ei ole