{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu on nädala alguses Lõvi märgis, tänu sellele oled sa palju enesekindlam. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, mõned t...

 


 

 Kuu on nädala alguses Lõvi märgis, tänu sellele oled sa palju enesekindlam. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, mõned takistused võivad sellel perioodil tekkida. Nädala lõpus on Kuu Kaaludes, muutes sind positiivsemaks ja aidates sul näha kõike oma elus läbi positiivsema pilgu. 


Armastus

Paaridele : mõned arusaamatused võivad tekkida. Su kaaslane ei vali võib-olla oma sõnu ja võib öelda midagi, mida ta tegelikult ei mõtle. Sa pead ise kannatlikuks jääma ja mitte laskma end olukorrast liiga palju häirida. Ära unusta, et peale vihma tuleb alati päike välja. 

Vallalised: praegune periood peaks aitama sul oma suhteprobleeme lahendada, mis ei lase sul normaalselt elada. Kui sa oled aru saanud, miks su elus korduvad kogu aeg samad probleemid, ei vali sa enam alateadvuslikult selliseid inimesi, kes sulle haiget teevad.

 

Raha

Kõik peaks hästi minema, kui sa pead eelarvest kinni ega hakka oma raha lihtsalt maha mängima. Kui sa peaksid aga  sooritama kahtlaseid tehinguid, siis võid sa kõik kaotada.

 

 

Tervis

Suuremad terviseprobleemid sind praegu ei ohusta. Jälgi siiski paremini oma toitumist, et parandada seedimist ja varustada oma keha vajalike vitamiinidega. Ja joo vett.

 

Töö

Jupiter toetab sind kõikides ettevõtmistes. Ta aitab sul haarata headest võimalustest kinni ning näitab sulle millises suunas minna.

 

Pere

Üldiselt ei tohiks probleeme ette tulla. Kui sul on vendasid või õdesid, siis võib see periood muuta teie omavahelist suhet veelgi lähedasemaks. Ja kui sul on nendega olnud erimeelsusi ja arusaamatusi, siis praegu on õige aeg lepituse otsimiseks. 

Kommentaare ei ole