{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Kuu on sinu märgis nädala keskel, selle tõttu pöörad sa veelgi suuremat tähelepanu detailidele. Nädala lõpus on Kuu Kaa...


 

 

 Kuu on sinu märgis nädala keskel, selle tõttu pöörad sa veelgi suuremat tähelepanu detailidele. Nädala lõpus on Kuu Kaalude märgis, pannes sind nägema rohkem head, kui halba.


Armastus

Paaridele : Jupiter ise aitab muuta su paarisuhet paremaks. Kõik takistused ja probleemid kaovad nägu imeväel. Nautige seda perioodi nii palju kui võimalik.

Vallalised : üldiselt on praegune periood sinu jaoks üsna soodne. Paljude vallaliste elus leiab aset üks tähtis kohtumine. 

 

Raha

Praegu ei maksa sul mingite imede peale lootma jääda. Tõenäoliselt lotoga sa ei võida. Aga sa võid uurida, kuidas paremini oma raha paigutada ning koostada eelarve. Piira oma kulutusi. 

 

 

Tervis

Päike, Jupiter ja Marss kaitsevad sinu tervist. See aga tähendab, et muretsemiseks pole põhjust. Sa peaksid olema heas vormis. Ära unusta sporti teha ja tervislikumalt toituda.

 

Töö

Planeetide seis on praegu väga hea, kasuta oma tutvusi ära selleks, et leida häid võimalusi. Kui sulle su töö ei meeldi, otsi paremat. Ära unusta, et kes otsib, see leiab. 

 

Pere

Tee omalt poolt kõik, et kodune õhkkond oleks hea ja rahulik. Katsu siluda nurki nii palju, kui võimalik. Ära viska õli tulle ja katsu leevendada pingeid pereliikmete vahel. Saturn toetab su pingutusi. 

Kommentaare ei ole