{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu on Lõvi märgis esmaspäeval, see peaks sulle head õnne kaasa tooma. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, ära hakka pi...

 


 

 Kuu on Lõvi märgis esmaspäeval, see peaks sulle head õnne kaasa tooma. Nädala keskel on Kuu Neitsi märgis, ära hakka pidama ennast teistest paremaks. Ole sina ise. Nädala lõpus on Kuu sinu märgis. 


Armastus

Paaridele : mõned pinged võivad tekkida sinu ja su kaaslase vahel ning seda selle tõttu, et te olete mõlemad liiga stressis ja närvilised. Sa kannatad suurema masenduse all juba pikemat aega ja sul on tunne, et mitte keegi ei mõista seda, mis su südames toimub. 

Vallalised: sa tahaksid rohkem väljas käia ja meelt lahutada. Hea mõte, sest just väljas võid sa kohtuda inimesega, kellest sa oled nii ammu unistanud.

 

Raha

Ära soorita kahtlasi tehinguid ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Praegu pole ka kõige parem periood laenude võtmiseks.

 

 

Tervis

Katsu leida võimalusi, kuidas maandada pingeid oma elus. Sa oled muutunud liiga närviliseks, ent see ei tee head su tervisele. 

 

Töö

Ära tee liiga suuri plaane, sa võid kõrgelt kukkuda. Tegele oma asjadega, ära ole liiga hajameelne ja vaata ette, kellega sa suhtled. Kõik inimesed ei ole sinu sõbrad.

 

Pere

Pereelu aitab sul rahuneda ja teeb su meele rõõmsaks. Veenus ise toetab sind. Hea läbisaamine lastega. 

Kommentaare ei ole