{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kõige optimistlikemate tähemärkide edetabel

 Klaas pooleldi täis või pooleldi tühi? Vaatame lähemalt, millised tähemärgid on kõige optimistlikumad, millised kõige pessimistlik...

 Klaas pooleldi täis või pooleldi tühi? Vaatame lähemalt, millised tähemärgid on kõige optimistlikumad, millised kõige pessimistlikumad ja millised on lihtsalt realistid.


 



Keegi ei ole optimistmi enda valdusesse võtnud. Tähemärgid ei ole ka inimesed, vaid arhetüübid. Kõik ülejäänud sõltub juba sinust endast, mitte sinu tähemärgist. Kui sulle tundub, et see jutt teeb juba su meele mõrudaks, siis ilmselt oled sa kõige pessimistlikemate tähemärkide seas. Kuidas ka ei ole, ära unusta, et sa ei ole üksnes astroloogiline tähemärk! Lisaks kõigele mõjutab sinu iseloomu ka see, milline on sinu tõusu- ja kuumärk!


Millised on aga kõige optimistlikumad tähemärgid? 

Edetabel


1. AMBUR

Amburi klaas on alati pooleldi täis. Tema ainuke mure on see, et keegi valaks selle klaasi täiesti täis. Ambur on Tulemärk ja see ilmselt ongi põhjuseks, miks ta on nii entusiastlik ja kirglik. Ta viib alati alustatu lõpule. Amburi märki valitseb planeet Jupiter, selle pärast Ambur ongi nii optimistlik. Samuti tuleb ära märkida, et tavaliselt veab tal elus ka rohkem, kui teisel. Ambur on kõige optimistlikum tähemärk. Mõnikord lausa tundub, et ta ei võta midagi tõsiselt, aga see on juba teine lugu. 

 

 


2. LÕVI

Erinevalt Amburile on Lõvi natuke mõistlikum. Ka tema on rõõmus, positiivse ellusuhtumisega. Ent ta eelistab siiski tõele otsa vaadata. Ent vajadusel on tema see, kellel on alati jõudu ja julgust, et motiveerida nii iseennast, kui kõiki teisi. 


3. JÄÄR

Jäära kohta ei saa öelda, et ta oleks lihtsalt optimistlik, aga tal lihtsalt ei ole muud valikut, kui minna oma eluga edasi. See on tema kunst, mida ainult tema valdab. Ta ei anna kunagi alla, tema jaoks ei ole lihtsalt muud võimalust. Ta on positiivse ellusuhtumisega ja usub ainult parimat. 


4. VEEVALAJA

Veevalajal on alati mingi lootus olemas. Veevalaja on Õhumärk, kes oskab hästi iga olukorraga kohaneda. Kui asjad ei lähe nii nagu tema seda tahaks, siis ta muudab asju, mitte iseennast ega lase end asjade käigust maha murda.


5. KAKSIKUD

Mõnikord võib Kaksikute esindaja muutuda küüniliseks, seda eriti siis, kui ta kasutab huumorit või vaimuteravust. Ent ülejäänud ajal ei näe ta mingit mõtet, et olla pessimistlik. Tema juba ei hakka alla andma, sest see ei paku talle mingit huvi, pealegi pole see üldse tore ega lõbus.

 

 


6. KAALUD

Kaalude esindaja ei hakka juba hädaldamise ja kurtmise peale oma aega raiskama. Veelgi enam : ta leiab, et tema kohus on uskuda paremasse tulevikku. Kasvõi teiste pärast. Isegi, kui kõik teised hakkavad meelt heitma ja mitte keegi enam talle külla ei tule ega tema vastu huvi ei tunne, ikkagi ei hakka ta kedagi süüdistama.


7. VÄHK

Vähi puhul on tore see, et ta tunneb kõige nii tugevalt ja võimsalt. Kui tema elus on kõik korras, siis on ka temaga kõik hästi. Kui aga väiksemgi probleem peaks tekkima, on kõik kadunud ja kõik halvasti. 


8. KALAD

Nii nagu Vähiga, on ka Kalade esindaja hästi emotsionaalne. Headel aegadel on neil lootus südames ja kõik ilus. Halbadel aegadel hakkab ta aga kõiges nägema saatuse sõrme ja ennast haletsema.


9. SÕNN

Sõnnil on väga hea mälu. Sõnn peab pikemat viha, kui keegi teine ja muudab harva oma arvamust. Sõnn on kergelt pessimistlik, aga seda sellepärast, et ta mõtleb rohkem halbadele, kui headele asjadele. Kui temaga peaks mõnes kohas midagi juhtuma, ei lähe ta sinna enam tagasi. Kui keegi valmistab talle pettumust, siis lõpetab ta temaga suhtlemise. Tema ise ei arva, et see on pessimism, vaid ütleb, et see on ettevaatlikkus.

 

 


10. NEITSI

Neitsi on ettevaatlikum, kui keegi teine. Tema kujutab ette kõiki hirmsaid olukordi, mis võiksid juhtuda igal hetkel tema elus. Tema ei saa aru optimistlikest ja muretustest inimestest. Neitsi on korra Amburiga kohtunud ja sellest talle täiesti piisas. 


11. KALJUKITS

Kaljukitse arvates saab kõike mõõte rahas ja investeeringutes. Kaljukitse silmis on optimism midagi, mida ei ole võimalik mõistusega haarata ja loogiliselt seletada. Kaljukits ei usu, et optimistlikust ellusuhtumisest oleks pikemas perspektiivis kasu. 


12. SKORPION

Skorpioni probleem on see, et ta on hästi dramaatiline kuju. Kui keegi peaks talle rääkima sellest, kui raske päev tal oli ja et homme on õnneks teine päev, siis ütleb Skorpion selle peale, et keegi ei tea, kes meist homme veel alles on. Ta valmistub alati kõige halvemaks, vähemalt nii ei tule tal pettuda.

Kommentaare ei ole