{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, tuletades sulle meelde, et sa pead minevikust õppust võtma. 28-29. mail on Kuu...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, tuletades sulle meelde, et sa pead minevikust õppust võtma. 28-29. mail on Kuu sinu märgis Pluutoga lähestikku, muutes su intuitsiooni ja sisemist tarkust veelgi tugevamaks. Nädala lõpus on Kuu Jäära märgis, tänu sellele oled sa valmis suurteks tegudeks. 


Armastus

Marsi aspekt on üsna hea ja kaitseb ilmselt sellel nädalal su armastuse sektorit ning paarisuhet. Marss muudab sind sensuaalsemaks ja võluvamaks ning äratab su libiido. Seega peaks see nädal tooma sulle kõikide märkide järgi õnne kaasa, ainsal tingimusel, et su kaaslane on samal lainel sinuga. Kui sa oled aga vallaline, siis kõikide üksikute ja äsja lahku läinud inimeste elu pole praegu just kõige kergem. Sa ei hoia ennast teistest just eemale aga sul on kogu aeg käed-jalad tööd ja tegemist täis ja sul pole sugugi vaba aega, et minna välja ja kohtuda inimestega.

 

 

Töö

Pluuto lisab sulle töökoormust juurde. Töö juures võivad aga suhted ülemustega olla pingelisemad sellel nädalal. Kõik läheb aga õnneks hästi ja asjad laabuvad ruttu, kui sa suudad jääda rahulikuks ja ei muuda olukorda hullemaks tehes midagi, mida sa ei tohiks. Sellel nädalal peaks sind saatma hea rahaõnn. Raha peaks hakkama tulema nii aknast, kui uksest. Kasuta seda targalt ära ja haara kõikidest headest võimalustest kinni. 

 

Tervis

Üldiselt peaks su tervis paranema ja sellel nädalal peaks sul olema rohkem energiat. Marsi praegune aspekt on väga soodne sinu jaoks, aidates sul saada võimalikust väsimusest kiiremini üle. Ja kui sa tunnedki, et hakkad ärrituma, siis mine tee pool tundi sporti või mängi jalgpalli.

 

Suhted

Tänu oma heale tujule suudad sa parandada ka oma lähedaste tuju ja olla neile suureks toeks.  

 



Kommentaare ei ole