{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

     Nädala alguses on Kuu sinu märgis, muutes su intuitsiooni veelgi tugevamaks. Nädala lõpus on Kuu Jäära märgis, muutes s...


 

 

 Nädala alguses on Kuu sinu märgis, muutes su intuitsiooni veelgi tugevamaks. Nädala lõpus on Kuu Jäära märgis, muutes sind julgemaks ja enesekindlamaks. 


Armastus

Neptuun mõjutab sinu armastuse sektorit sellel nädalal. Selle tõttu võid sa olla palju armukadedam, kui tavaliselt. Kui sa oled juba kellegagi koos, võid sa oma suhtele selle tõttu palju haiget teha. Kui sa oled vallaline, siis hoia end pettumuste eest. Ära otsi seda, mida pole olemas. 

 

 

 

Raha ja töö

Sa saad kõikidest raskustest üle tänu oma sihikindlusele ja järjepidevusele. Saturn toetab sind kõikides ettevõtmistes. Hoolimata sellest, et kõik ei pruugi hästi minna, saad sa kõigega hakkama. Mis puutub rahaasjadesse, siis pole head uudised enam kaugel. 

 

Tervis

Aeg on hakata rohkem liikuma ja sporti tegema. Pane endale mugavad riided selga ja mina kõndima. Veeda rohkem aega värskes õhus. 

 

Suhted

Isegi, kui su lähedased on sulle kallid, ajavad nad sind tihti meeleheitele. Selle asemel, et tunda ennast halvasti, hoia mõnda aega eemale inimestest, kes võtavad su tuju ära. 



Kommentaare ei ole