{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Jupiter Kaksikute märgis jääb sinu märgiga vastasseisu, soovitades sul leida uusi võimalusi ja avardada silmaringi. Kuu...


 

 

 Jupiter Kaksikute märgis jääb sinu märgiga vastasseisu, soovitades sul leida uusi võimalusi ja avardada silmaringi. Kuu on esmaspäeval Kaljukitse märgis, sul võib tekkida tunne nagu piiratakse sinu tegevusvabadust. Nädalavahetusel on Kuu Jäära märgis, see peaks tooma sulle head õnne kaasa.


Armastus

Üldiselt on Päikese mõju väga hea ja tänu sellele peaks praegusel hetkel olema sinu elus ilus ajajärk, täis õnne ja rõõmu. Kui sa oled aga vallaline, on mitmed ilusad kohtumised sind ees ootamas.

 

 


Töö

Kiire periood on algamas. Tõenäoliselt tormad sa ühest kohast teise ja ei mõtle enne, kui sa midagi teed. Õnneks suudad sa oma plaanid siiski ellu viia. Mis puutub rahasjadesse, siis ei tohiks midagi märkimisväärset  sellel nädalal juhtuda, võib-olla paneb Pluuto sind ainult rohkem kulutama.


Tervis

Tänu Neptuunile peaks su tervis olema väga hea, ükski viirus ei pääse sind kimbutama. Hoia ainult oma närve ja vaimset tervist.

 

Suhted

Millal sa võtad aega selle jaoks, et hoolitseda oma lähedaste eest?

Kommentaare ei ole