{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Jupiter Kaksikute märgis võib panna sind liiga palju kiirustama ja tormama. Kuu on esmaspäeval Kaljukitse märgis, tänu ...


 

 

 Jupiter Kaksikute märgis võib panna sind liiga palju kiirustama ja tormama. Kuu on esmaspäeval Kaljukitse märgis, tänu sellele oled sa valmis oma plaane ellu viima. 28-29. mai on Kuu Veevalaja märgis, sellel ajavahemikul võid sa tunda suuremat stressi ja pingeid. Nädalavahetusel on Kuu Jäära märgis ning sa oled valmis võitlema selle eest, mis on sulle kallis. 


Armastus

Mitu planeeti mõjutavad hetkel sinu armastuse sektorit ja selle tõttu pole raske ette kujutada, et mitmed suured vahejuhtumid võivad just sellel nädalal aset leida. Mõnede jaoks pulmad, teiste jaoks lahkuminekud. Kõik võimalused on avatud. Kui sa oled aga vallaline, siis Neptuun muudab sind romantilisemaks ja Uraan aitab sul leida seda õiget inimest. 

 

 

 


Töö

Jupiteri aspekti vaadates võib üsna kindel olla, et sellel nädalal on töö juures valitsev õhkkond pingelisem ja stressirohke. Kui sa suudad rahulikuks jääda, ei tohiks see midagi tõsist enesega kaasa tuua. Kui sa aga hakkad oma õigust taga ajama ja häält tõstma, võid sa sellega ainult endale kahju teha. Võib juhtuda, et su kolleegid ei andesta seda sulle kunagi. Mis puutub rahasse, siis kõik peaks üsna hästi minema ja ühtegi rahaprobleemi ei tohiks sellel nädalal tekkida. Sa võid isegi raha juurde saada, kui sul hästi läheb.


Tervis

Neptuuni tõttu võib su tervis olla natuke nõrgem ja selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust sellel nädalal. Võib tunned sa energiapuudust ja sul on tänu sellele hommikuti raskem ärgata ning silmi lahti teha. Raske meeleoluga lähed sa tööle. Selle puhul aitab, kui sa muudad oma eluviise natuke paremaks, see aitab parandada kiiremini enesetunnet. 


Suhted

Lähedastega koosolemine aitab pingeid maha võtta ja rahuneda. Ainult, et sul ei jää alati palju aega üle selleks. 

 

Kommentaare ei ole