{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremaid pingeid või kohusetundlikkust. Katsu hoida...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremaid pingeid või kohusetundlikkust. Katsu hoida külma närvi ja võta asju rahulikumalt. Nädala lõpus on Kuu Jäära märgis, soovitades sul olla individuaalsem ja mõtelda rohkem oma isiklike soovide peale. 


Armastus

See nädal tuleb nii ja naa. Kui sa oled juba kellegagi koos, pead sa pingutama selle nimel, et pingeid maandada. Ära ole kogu aeg kaitsepositsioonil ja ära võta kõike nii isiklikult. Sinu kaaslane on sinu kõrval, mitte sinu vastas. Kui sa oled vallaline, siis on sul raske suhelda nendega, keda sa ei tunne. Sa eelistad palju rohkem jääda oma mugavustsooni. 

 

 

 

 Raha ja töö

Merkuur aitab sul oma plaane ellu viia. Sa võidad oma ülemuste usalduse. Ära kaota pead ainult selle kõige juures ja vaata ette, et võim sulle pähe ei hakkaks. Ja pea meeles, et tark ei torma. 

 

Tervis

Sa oled hakanud liiga palju istuma ja liiga vähe liikuma, see ei tee su tervisele aga head. Aeg on midagi ette võtta ja muuta oma eluviise tervislikemaks. 

 

Suhted

Ära ole nii nõudlik  ja kangekaelne oma lähedaste vastu. Sa vajad puhkust tegelikult.  Ära riku oma suhteid ja ära tee haiget neile, kes on sulle kallid.


Kommentaare ei ole