{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Kuu on esmaspäeval Kaljukitse märgis, tuues sulle palju häid võimalusi kaasa, mille abil oma eesmärke ellu viia. Jupite...


 

 

 Kuu on esmaspäeval Kaljukitse märgis, tuues sulle palju häid võimalusi kaasa, mille abil oma eesmärke ellu viia. Jupiter, Veenus ja Päike on Kaksikute märgis. Nädala lõpus on Kuu Jäära märgis, muutes sind ambitsioonikamaks. 


Armastus

Ole ettevaatlikum, sest Jupiter võib panna sind igatsema suurema vabaduse järele, sa võid selle tõttu tegutseda täiesti isekalt ning mõtlemata tagajärgede peale. Sellise käitumisega võid sa aga oma suhte ohtu panna, eriti juhul, kui sa oled juba pikemat aega kellegagi koos. Kui sa oled aga vallaline, siis peaksid lood olema teised. Ja võimalik, et sa kohtud kellegagi, kelle pärast sa oled nõus kõigeks.

 

 

Töö

Võib-olla tunned sa sellel nädalal suuremat väsimust ja kurnatust töö juures. Võib ka juhtuda, et sind vaevab hetkel motivatsioonipuudus. Kui sa aga natukenegi pingutad, võid sa leida nii julgust, kui motivatsiooni, mis aitavad sul edasi minna. Merkuur võib sind panna rohkem kulutama. Hea oleks, kui sa hoolitseksid paremini oma rahaasjade eest ja peaksid eelarvest kinni. Ja ära osta midagi, mida sa hiljem kahetseda võid.

 

Tervis

Neptuuni praegune aspekt ei ole kõige parem, seega ära hakka oma tervisega mängima. Hoia end seedeprobleemide eest. 


Suhted

Vali paremini, kellega sa suhtled ja läbi käid. 

 


Kommentaare ei ole