{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Jupiter on Kaksikute märgis ja selle tõttu on sind ees ootamas väga ilus nädal, mis peaks sind muutma veelgi ambitsioon...


 

 

 Jupiter on Kaksikute märgis ja selle tõttu on sind ees ootamas väga ilus nädal, mis peaks sind muutma veelgi ambitsioonikamaks ja optimistlikumaks. Praegu on kõige õigem aeg, et viia oma eesmärgid ellu. Kuu on esmaspäeval Kaljukitse märgis, aidates sul vastu võtta suuremaid otsuseid. Kuu on nädala keskel Veevalajas, soovitades sul olla objektiivsem. 


Armastus

Ära unusta sellel nädalal endale meelde tuletada, et targem annab järele. Ära näe oma kaaslases ainult vigu ja puudusi vaid katsu endale meelde tuletada, mille pärast ta sulle alguses meeldis. Ja pea meeles, et suhtlemine on iga suhte alus. 

 

 


Töö

Võib juhtuda, et su asjad ei liigu nii kiiresti nagu sina seda tahaksid. Ära kaota lootust ja ära heida meelt, lahendused tulevad sealt, kust sa ei oska seda oodatagi. Tegele oma kohustustega ja ära muretse muu pärast. Organiseeri paremini oma rahaasju ja ära kuluta liiga palju. Ükski planeet sinu rahaasju hetkel ei ohusta. Aga samuti ei aita planeedid sul praegu ka rikkaks saada. 


Tervis

Planeetide seis on praegu üsna hea, tänu sellele peaks su tervis muutuma tugevamaks ning paremaks. 


Suhted

Ära ole liiga otsekohene, sa võid oma lähedastele sellega haiget teha. Mõtle enne, kui sa midagi ütled. 

 




 

Kommentaare ei ole