{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Jupiter Kaksikutes muudab sind seltskondlikumaks. Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, võib juhtuda, et selle tõttu ...

 


 

Jupiter Kaksikutes muudab sind seltskondlikumaks. Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, võib juhtuda, et selle tõttu tekivad mõned erimeelsused või möödarääkimised. Nädalavahetusel on Kuu Jäära märgis, ära võta kõike isiklikult, mida sulle öeldakse ja hoia konfliktidest eemale. 


Armastus

On sul tekkinud kahtlused oma kaaslase suhtes viimasel ajal? Kas sul on tunne, et tema käigud on kahtlased ja kummalised? Katsu võtta aega, et rääkida temaga asjad omavahel selgeks. Kui sa oled vallaline, siis ära ole nagu kits kahe heinakuhja vahel. 


Raha ja töö

Rahaasjad ei peaks sulle praegusel hetkel probleeme valmistama. Mitmed head võimalused peaksid tekkima, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada. 

 

 

 

Tervis

Saturn mõjutab praegusel hetkel sinu tervise sektorit ja selle tõttu oleks hea, kui sa valvaksid oma luude tervist. Söö rohkem kaltsiumit ja sardiine, spinatit ja jogurtit. Nii hoiad sa oma tervist kõige paremini. 

 

Suhted

Kõikide märkide järgi kohtud sa sellel nädalal inimesega, kellest saab sinu väga lähedane sõber. 




Kommentaare ei ole