{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Jupiter on jõudnud sinu märki, tal on sinu jaoks aga varuks palju toredaid üllatusi. Pane oma vaim valmis, sest väga hea...

 


 

Jupiter on jõudnud sinu märki, tal on sinu jaoks aga varuks palju toredaid üllatusi. Pane oma vaim valmis, sest väga head võimalused on tekkimas. Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis. Nädala lõpus on Kuu Jäära märgis, tuues tulle head energiat kaasa.


Armastus

See nädal võib tulla eriti emotsionaalne ja sündmusterohke. Ära siiski hakka tegema midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Jäta suuremad stseenid mõneks teiseks korraks ja hoia kodurahu. Vähemalt ei ole sul igavuse üle vaja kurta. Kui sa oled vallaline, siis ära mõtle südame, vaid peaga. Ära muutu liiga impulsiivseks, mõtle rohkem tagajärgede peale.


Raha ja töö

Võib-olla on sul tekkinud suuremat sorti kahtlused, mis aja jooksul muutuvad ainult suuremaks. Ära piina ennast ja ära muretse liiga palju, muidu magad sa head võimalused maha. Muuda oma mõtlemist ja ära hakka oma võimetes ning oskustest kahtema. Vajaduse korral pea nõu mõne usaldusväärse isikuga. 

 

 


Tervis

Ilmselt ei ole sa sellel nädalal kõige paremas vormis. Väiksed terviseprobleemid võivad sind kimbutada ja see võtab tuju ära. Õnneks ei midagi tõsist. Ära unusta puhata ja oma tervise eest paremini hoolitseda. 


Pere ja sõbrad

Kui sa oled abielus, aitab Jupiter sul muuta oma suhet paremaks ja lähedasemaks kaaslasega. Sama kehtib ka ühe teise lähedase inimese kohta, kellega peaksid suhted paranema.

Kommentaare ei ole