{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Jupiter saadab sulle head energiat Kaksikute märgist. Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, tänu sellele oled sa jul...


 

 

 Jupiter saadab sulle head energiat Kaksikute märgist. Nädala alguses on Kuu Kaljukitse märgis, tänu sellele oled sa julgem ja enesekindlam. Nädala keskel on Kuu Veevalaja märgis, soovitades sul leppida muutustega. Nädala lõpus on Kuu aga Jäära märgis. 


Armastus

Planeetide seis ei ole kõige parem sellel nädalal. Mõned pinged võivad tekkida, kui sa oled juba kellegagi koos. Sul on raske igapäevaeluga kaasnevat stressi kontrolli all hoida ja sa elad oma pingeid ning halba tuju kodus välja. Hoolitse rohkem enda eest. Kui sa oled vallaline, siis praegu ei ole kõige parem periood sinu elus. 

 

 


Raha ja töö

Tänu Päikese energiale saavad paljud asjad selgemaks ja sa suudad paremini ennast väljendada. See aga tuleb ainult  kasuks töö juures. Sa suudad teisi inspireerida ja nakatada oma hea tujuga. Tänu oma paindlikule loomusele äratad sa teistes imetlust. Sind märgatakse ja pannakse tähele kõrgemalt poolt. Kasuta seda ära, et viia oma plaane ellu. Head uudised ei ole enam kaugel. 

 

Tervis

Võta natuke aega maha selleks, et laadida oma patareid täis. Keskendu rohkem iseendale ja ära jookse ainult teiste järel. 

 

Suhted

Ilmselt oled sa rahulikum ja valmis kõigeks selle nimel, et oma suhteid hoida. 

 

Kommentaare ei ole