{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Jupiter Kaksikutes saadab sulle head energiat sellel nädalal. Vii oma plaanid ja eesmärgid ellu. Mitmed head võimalused...


 

 

 Jupiter Kaksikutes saadab sulle head energiat sellel nädalal. Vii oma plaanid ja eesmärgid ellu. Mitmed head võimalused peaksid tekkima, mis aitavad sul tulevikku kindlustada. 27-28. mail on Kuu Veevalaja märgis, see peaks tooma sulle uusi ideid. Võib ka juhtuda, et sa kohtud ka uute inimestega. 30-31. mai on Kuu Kalade märgis. Kuula oma intuitsiooni. Juunikuu alguses on Kuu sinu märgis, kasuta selle energiat ära, et unistada suurelt. 



Armastus

Mitu kaunist hetke on sind ees ootamas isegi, kui armastus ei ole sellel nädalal kõige tähtsamal kohal. Ükski planeet ei tegutse hetkel sinu armastuse sektoris, aga Veenus kaitseb sind sellegipoolest. Tänu sellele peaks selle nädala õhkkond olema hea. Kui sa oled vallaline, siis võib Uraani mõjutusel üks ilus kohtumine sinu elus sellel nädalal aset leida. 



 

 

Raha ja töö

Hea õnne planeet Jupiter toetab sind kõikides su ettevõtmistes ja aitab sul oma plaane ellu viia. Sul on ilmselt sellel nädalal tuul purjedes ja sa lähed täiskäigul edasi. Edu ei ole enam kaugel. Tänu Jupiteri toetusele võid sa sellel nädalal sooritada väga kasulikke tehinguid ja parandada oma majanduslikku järge. 


 

Tervis

Tänu Marsile ja Jupiterile, mis praegu sinu tervise sektorit mõjutavad, peaksid sa lausa pakatama heast energiast. Pluuto võib sind panna ainult midagi tegema, mis ei ole su tervisele kõige parem. Hoidu igasugustest liialdustest.

 

Suhted 

Ära too oma tööprobleeme koju kaasa, võta aega ka selleks, et hoolitseda oma lähedaste eest.



Kommentaare ei ole