{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

    Jupiter on Kaksikute märgis. Esmaspäeval on Kuu Kaljukitses, tänu sellele tunned sa ennast turvaliselt ja kaitstuna. 28-...

 


 

Jupiter on Kaksikute märgis. Esmaspäeval on Kuu Kaljukitses, tänu sellele tunned sa ennast turvaliselt ja kaitstuna. 28-29. mail on Kuu Veevalaja märgis, tuues sulle uusi ideid kaasa. 30-31. mai on Kuu sinu enda märgis, muutes su intuitsiooni tugevamaks. Nädalavahetusel on Kuu Jäära märgis. 


Armastus

Ära ole nii kangekaelne ja põikpäine. Pluuto mõjutab sind praegusel hetkel ja selle tõttu oled sa nõudlikum ja autoritaarsem. Kõik on sinu jaoks ainult must või valge nagu vahepealseid värve ei olekski. Sinu kaaslane on kas armas või väljakannatamatu sinu jaoks. Kui sa oled vallaline, siis ära ole nii otsekohene, see teeb sulle rohkem halba, kui head.

 

 

 

Raha ja töö

Suuremat sorti muutused on sind ees ootamas, mis võivad olla seotud kolimise, remondi või uue mööblieseme ostuga. Kuidas ka ei ole, sind ei ole ees ootamas kõige rahulikum nädal. 

 

Tervis

Sa peaksid olema väga heas vormis sellel nädalal ja lausa pakatama heast energiast. Kõik murepilved peaksid kaduma tasapisi. 

 

Suhted

Pluuto muudab sind enesekindlamaks ja selle tõttu ei valmista otsuste vastuvõtmine sulle probleeme. Sellega äratad sa aga oma lähedaste imetlust. Ära suru ainult oma arvamust ja oma reegleid teistele peale. Arvesta ka teiste soovidega. 

 

 

 



Kommentaare ei ole