{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks ema otsustas oma lapsed koolist ära võtta. Ta ei pea normaalseks, et lapsed peavad 8 tundi vaikselt istuma ilma, et nad tohiksid isegi pinginaabriga juttu rääkida

    Ühes TikToki videos võttis sõna üks ema, kes selgitab, mis olid põhjused, miks ta võttis oma lapsed koolist är...


 

 

Ühes TikToki videos võttis sõna üks ema, kes selgitab, mis olid põhjused, miks ta võttis oma lapsed koolist ära. Selle asemel maksab ta nüüd eraõpetajale tundide eest, sest tema sõnul õpivad lapsed nii palju rohkem välismaailma kohta.  

 

"Laps peab istuma klassiruumis 8 tundi päevas koolipingis, lisaks öeldakse talle, et ta ei tohi oma pinginaabriga rääkida!" 

 

 

Tegemist on emaga, kes leiab, et kool ei tee lastele head. Ühes TikTok'i videos, mida on vaadatud üle 500 000 korra, räägib üks ema, et tema lapsed (Bug ja Bunny, kes on 4- ja 5-aastased), ei lähe enam kooli, sest tema sõnul on see asutus nagu vangla. Cassyanne Clark räägib oma videos, mis ajendas teda võtma lapsi koolist ära, selgitades, et talle ei meeldi ei Briti kooliprogramm ega klasside süsteem.

 

@cassyanneclark This might trigger some - but my reasons for pulling my daighters out of school #homeschooling #homeworkout #homeschoolmom #kids #children #reasonsforhomeschooling #trigger #fyp ♬ original sound - Cassyanne clark

 


Tema sõnul on laste elu nüüd palju tasakaalukam

"Laps peab istuma 8 tundi päevas klassiruumis ja talle öeldakse, et ta ei tohi oma pinginaabriga rääkida. Tal palutakse kätt tõsta. Talle öeldakse, et ei, ta ei tohi minna vetsu. Nad magavad ainult 1 tunni päeva jooksul. Mina isiklikult arvan, et laps õpib palju rohkem välismaailma kohta mujal, kui istudes kinnises klassiruumis ja õppides asju, millega tal kunagi midagi teha ei ole. " 

 

 

Nüüd on tema lapsed kodukoolis. Cassyanne Clark maksab eraõpetajale paari tunni eest nädalas 950 naela (umbes 1100 eurot). Ülejäänud aja teevad lapsed seda, mis neile meeldib. Näiteks aitavad vanaemal süüa teha või siis minna ujulasse ujuma. Tema sõnul on laste elu palju kvaliteetsem ja tasakaalukam. 


Cassyanne leiab, et tähestikku võib õppida ka arvutist

"Googlest võib kõike õppida : tähestikku, korrutustabelit. Mulle meeldib palju lugeda, ma loodan, et mu tütred saavad ka selle pisiku külge. "

Cassyanne lisab, et ta on loonud mitu ettevõtet hoolimata sellest, et ta jättis omal ajal kooli pooleli. 

"See on ehe näide sellest, et kool ei ole vajalik!" 

Ta lisab ka, et tänu kodukoolile saab pere palju rohkem koos olla. 


Kommentaare ei ole