{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Hobuse aastal sündinud Neitsi

     Hobuse aastal sündinud Neitsiga on väga meeldiv vestelda. Ta on rõõmsameelne inimene, kes jätab endast hea mulje. Ta on...


 

 

 Hobuse aastal sündinud Neitsiga on väga meeldiv vestelda. Ta on rõõmsameelne inimene, kes jätab endast hea mulje. Ta on kaine ja tasakaaluka ellusuhtumisega. Tegus, energiline ja mõnikord impulsiivne. Hobuse aastal sündinud Neitsi kuulab rohkem südame, kui loogika ja mõistuse häält. Hobuse aastal sündinud Neitsi on usaldusväärne, optimistlik, leidlik ja hea iseloomuga. Ta ei ole hakka midagi ettevaatamatut tegema. Ent ta oskab elu nautida, ta on rõõmus ja heatahtlik. Ta on suhtlemisele ja uutele tutvustele avatud. Tutvusringkond on tal aga väga suur. 

Hobuse aastal sündinud Neitsi on kohusetundlik inimene, kes ei karda raskusi. Ta läheb julgelt oma saatusele vastu. Tal on palju häid külgi, tema käes õnnestub tavaliselt kõik. Ent ta võib muutuda mõnikord liiga emotsionaalseks ja käituda impulsiivselt. Ta võib võtta tuld ja vaielda tühiste asjade pärast ning mis veelgi hirmsam, tal on väga raske pärast ära leppida. Hobuse aastal sündinud Neitsi on uhke inimene, kes peab tähtsaks oma vabadust. Pealtnäha jääb temast mulje, kui tasakaalukast ja alati heas tujus olevast inimesest. Mõnikord vajab ka tema abi ning ootab austust ja armastust. Ta tahab tunda, et on vajalik. Hobuse aastal sündinud Neitsi jaoks on tema lähedased väga tähtsal kohal. Nende pärast on ta valmis palju tegema. Ta on aus ja põhimõttekindel inimene, kes ei hakka kunagi kedagi petma ega reetma. 

 

 

Hobuse aastal sündinud Neitsi on usaldusväärne. Ta nii lojaalne oma lähedaste vastu, et väärib austust. Tema jaoks on inimestevahelised suhted kõige tähtsamal kohal, ta teeb kõik, et hoida oma mainet. Hobuse aastal sündinud Neitsi võib olla emotsionaalne, tundlik ja ägestuda mõnikord, et sa võid alati tema peale kindel olla. Ta on alati tegus ja energiline. Ta ei jäta kunagi kedagi üksi oma probleemidega. Ta tuleb alati appi, isegi, kui see võib talle endale kalliks maksma minna. Mõnikord on ta oma sooviga aidata nii innukas, et võib muuta olukorda sellega ainult hullemaks. 

Ta on andekas ja tugev inimene, kes on võimeline suurteks tegudeks, kui ta ainult õpiks oma emotsioone paremini kontrollima. Ta on väga hea analüüsivõime ja tugeva intuitsiooniga. Hobuse aastal sündinud Neitsi on praktilise mõtlemisega, töökas ent oma liigse emotsionaalsuse tõttu jääb ta sageli headest võimalustest ilma. Ent ta on liiga mõistlik ja loogilise mõtlemisega, et lasta segadusel oma elus võimust võtta. Probleemide puhul võib ta hakata kahtlema oma võimetes, tunda masendust ja langeda depressiooni. Sellistel puhkudel vajab ta mõne hea sõbra abi, kes oskaks talle nõu anda. 

 


Armastus

Hobuse aastal sündinud Neitsi ei otsi üksnes sensuaalset naudingut, vaid tõelist armastust. Ta ei kiirusta oma valiku langetamisega, vaid analüüsib kõiki võimalusi ja vaatleb kõiki võimalikke kandidaate. Ta ei hoidu suhtlemisest, talle meeldib lõbutseda ja organiseerida romantilisi kokkusaamisi. Ent enne kõike otsib ta hingesõpra. Hobuse aastal sündinud Neitsi on partnerina usaldusväärne ja kirglik. Ta tahab tõesti, et tema suhe toimiks. 

Hobuse aastal sündinud Neitsi võtab elu tõsiselt ja on kohusetundlik. Ta pühendub täiesti oma lähedastele ja katsub teha kõik, et neil oleks hea. Talle meeldib puhtus ja kord. Ta on majandusliku mõtlemisega. Ta on tõeline pereinimene, kellele ei meeldi vaidlused ja tülid. Isiklikke probleeme kaldub ta sageli nägema suuremas valguses. Mõte lahkuminemisest tekitab temas paanikat. Ta vajab hoolt ja armastust, ainult nii saab tema suhe toimida. Ta vajab toetust ja on valmis mägesid liigutama, kui on leidnud partneri, kes teda armastab ja mõistab. 

 

 


Töö

Hobuse aastal sündinud Neitsi on tähelepanelik ja täpne. Ta võib teha ka kõige keerukamat tööd. Ta on innukas töötaja. Neitsi on praktilise mõtlemisega, Hobune aga impulsiivne. Hobuse aastal sündinud Neitsi on kohusetundlik ja aus töötaja. Ta jõuab alati kohale õigel ajal ja oskab suunata oma energiat õigesse kohta. Ta ei igatse pääseda juhtivale kohale. Ta tahab teha tööd, mis on meeldiv.

Hobuse aastal sündinud Neitsi jaoks ei ole olemas võimatut tööd. Tema jaoks on kõige tähtsam järgneda oma kutsumusele. Talle meeldib suhelda, ta on lugupidav ja austusväärne. Ta sobib igasse meeskonda. Hobuse aastal sündinud Neitsi valib endale ameti oma isiklike huvide järgi, mitte praktilistel põhjustel. Talle sobiks selline töö, mis on seotud dokumentide haldamisega. Või siis raamatupidamine. Hobuse aastal sündinud Neitsi on mitmekülgselt andekas, temast saaks ka hea poliitik, atleet või näitleja.

Kommentaare ei ole