{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: vali üks kaitseingel ja võta vastu tema sõnum tänaseks päevaks

      Vali üks kaitseingel ja võta vastu oma sõnum! Kaitseinglid on taevased olendid, kes meid kaitsevad ja juhata...

 

 

 


Vali üks kaitseingel ja võta vastu oma sõnum!


Kaitseinglid on taevased olendid, kes meid kaitsevad ja juhatavad eluteel. Samuti võivad inglid saata inimestele märguandeid ja teateid erinevateks juhtudeks.


Pildil on 8 kaitseinglit

 

Vali üks, mis sulle kõige lähedasem tundub ja vaata seejärel, milline on tema sõnum sinule!




Kui sa valisid...


Ingel nr. 1

 

Sa oled inimene, kes muretseb alati teiste heaolu pärast. Selle hea omaduse tõttu oled sa väga eriline ja väärtuslik. Sina ise aga ei julge teistelt abi paluda vajaduse korral ja oled mitu korda pidanud ise elus hakkama saama, selle asemel, et pöörduda kellegi poole. 

Aga andmise ja saamise vahel peab alati olema tasakaal, ainult siis võid sa tunda tõelist õnne ja rahulolu.  Õpi ka ise ennast väärtustama ja hindama.


Ingel nr. 2


Liiga palju stressi ja negatiivsust ei tee sulle head aga seda tead sa isegi. See võtab ära su hingerahu ja une, see muudab raskeks kõik su suhted. Sa pead tagasi leidma hingerahu ja õppima nägema elus rohkem head, kui halba. Sa pead leidma üles selle inimese, kes sa kunagi olid, kui su hinges oli veel nii palju headust, usku ja lootust. 

See ingel, kelle sa täna valisid, toob su ellu tasakaalu, rahu, harmooniat ja tuletab sulle meelde, et sa ei ole üksi oma muredes. Kõik leiab lahenduse aga alles siis, kui sa pöörad pilgu päikese suunas ja lased rohkem headust oma ellu ja südamesse. Ära unusta, et sa ei ole üksi, nii on sul kergem ka kõige raskematel hetkedel.

 

 

 


Ingel nr. 3


Pikka aega on emotsionaalne koormus ja stress sind vaevanud ning teinud su hinge nii raskeks. Aga see kõik läheb mööda ja palju head ning ilusat on sind ootamas. Ingel, kelle sa valisid, palub sulle edasi öelda, et sa saad terveks, nii hingelt, kui kehaliselt, sa pead selleks ainult valmis olema ja mitte oma hinge ega elu rikkuma oma halbade mõtetega.

Kui hästi kasvavad taimed, kui nendega hästi rääkida. Kui ilusaks läheb su enda elu, kui sa hakkad valima, kuidas sa teisi kohtled ja nendega räägid. Sa ei ole üksi, see on alati valiku küsimus, sest kui sina ise muutud rõõmsamaks ja tublimaks, muutub kõik sinu ümber. Ära kunagi unusta uskuda, et õnn on kõigi, ka sinu jaoks olemas. 


Ingel nr. 4

See karmavõlg saab nüüd makstud, iga kord, kui me midagi teeme, peame me selle eest tasu maksma. Teeme me head, lõikame me head; teeme me halba, peame ka selle eest maksma. Vähemalt on see koorem nüüd kantud ja sa võid alustada uuelt, puhtalt lehelt. Loo endale ilus elu. Oma mõtete ja tegudega. 

Kui sa tahad ilusat elu, siis õpi tänulik olema kõige selle eest, mis sul juba olemas on. Ära võitle vastuvoolu, lase elul minna ja mida paremad on sinu mõtted, seda kergemaks ja paremaks muutub su elu.


Ingel nr. 5


Elu on aina kiirem ja me ei tegele kunagi asjadega, mis väärivad kõige rohkem meie aega ja tähelepanu. Raha eest ei saa osta ei õnne, tervist ega armastust. 

Ingel, kelle sa valisid, tuli sulle ütlema, et sa pead aja maha võtma, enne kui on liiga hilja. Tänane päev ei tule enam iialgi tagasi ja homme oled sa juba päeva võrra vanem, kui täna. Näe õnne pisikestes asjades, sest aastate pärast on sinu lähedased ja hetked nendega kõige kallimad ja väärtuslikumad mälestused. Nii tihti ei oska me hinnata seda, mis on kallim, kui kogu raha.

 

 

 


Ingel nr. 6

Vastutustundlik täiskasvanud inimene on alati eeskujulik ja kiiduväärt aga oma kiire elutempo juures ei tohiks sa unustada seda, mis su tõeline missioon on. Sa võid kaotada vastasel korral silmist selle, mis teeb sind päriselt õnnelikuks. Ja õnnelikuks teeb sind see, millest sa kunagi lapsena unistasid. Ära unusta oma unistusi ja salasoove, sest ükskord võib olla liiga hilja. 

Elu ei lähe alati nii nagu me sooviksime aga kui sa kuulad rohkem oma südame häält, leiad sa alati õige suuna. Asjad sujuvad iseennesest, kui sa ei uju vastuvoolu, vaid tegeled sellega, milleks sind loodud on. Võta aeg maha, katsu leida ühendust oma kaitseingliga ja ta juhatab sulle õige tee. Läbi mõne väikese ime! 


Ingel nr. 7


Väga tihti kaotame me täiskasvanuks saades ära oma tõelise hinge. Sest me katsuma sulanduda ühiskonda ja olla nagu teised, teadmata lõpuks isegi, mida meie ise vajame selleks, et õnnelik olla. Me ei ole enam need, kes me olime enne.

Me eirame oma isiklikke unistusi, me katsume end veenda, et me tegeleme õige asjaga, tegelikult järgime me aga ühiskonna reegleid ja mitte omaenda soove. Me raiskame oma aega. Kui sa leiad uuesti üles oma sisemise mina ja õpid nägema, milleks sind tõesti vaja on, hakkavad asjad sinu elus muutuma. Ela nii nagu sa seda väärid ja ära sea ise endale takistusi teele.


Ingel nr. 8

Sa oled juba poolel teel tõelise õnneni. Sa oled ise enda kallal palju tööd ära teinud ja katsunud mõista elu mõtet. Ingel, kelle sa valisid, toob su ellu positiivset ja head energiat.

Sinusuguseid inimesi on maailma vaja, sest sa oskad ka teisi aidata. Sa oled juba aidanud nii paljusid inimesi ja oled selle eest ära teeninud väärilise tasu. Juba varsti saad sa väga hea uudise, millest sa ammu unistanud oled.


 

 

Kommentaare ei ole