{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna on taevas noorkuu : kuidas teha noorkuu ajal soove nii, et need täituksid?

    foto : unsplash / Almos Bechtold       Täna on ideaa...

 

 

foto : unsplash / Almos Bechtold

 

 

  Täna on ideaalne päev selleks, et panna oma soovid ja unistused paberile kirja, Kuu energia võib imesid teha tingimusel, et sellesse uskuda. Tegemist on soovide teele saatmisega universumile. Isegi, kui sul pole sellesse usku, ei ole sul midagi kaotada, kui sa ise järele proovid. Soovid täituvad palju rohkem, kui sa seda usud, eriti need soovid, mis on tehtud puhtast südamest. 

 

  8. mai noorkuu : kuidas oma soove teha? 

Soovide tegemiseks on vaja kõigepealt sobivaid tingimusi. Loo endale hubane õhkkond, pane küünal põlema, võta paberileht ja kõige ilusam kirjutusvahend, mis sul kodus on. See on väga tähtis, et sa kirjutad oma soovid käsitsi ja mitte ekraani peal. 

Seejärel võid sa panna kirja oma soovid, ühe lause kaupa. Soovid peavad olema koostatud mina-vormis ja olevikus nagu oleksid su soovid juba täitunud! Katsu tunda ennast nii nagu oleksid su soovid just nüüd ja praegu täide läinud, tunne rõõmu ja heaolu, mis sind valdavad nagu oleks see juba nii. Näe ja tunne seda, mida sa sooviksid, kogu oma kehaga. Pane silmad kinni ja näe oma soove täide viiduna. Tunne positiivseid emotsioone nii palju, kui võimalik. Ja kirjuta seejärel näiteks : "Ma soovin kogu südames kohata mõnda head ja armastavat inimest.". Ära kirjuta nii : "Ma ei taha enam kohtuda inimestega, kes mind ei austa ja mu tunnetele haiget teevad.". Väldi negatiivsete lausete kirjutamist. 

 

 

 

Sa ei saa soove teha kellegi teise jaoks. Sinu motivatsiooniks ei tohi olla ka vihkamine, kadedus või kättemaks. 


Mida teha, et soovid täituksid? 

Et soovid täide läheksid, pead sa hoidma meeles, et kõige tähtsamaks jääb soovide tegemisel kavatsus ja soov ise. Sa pead uskuma sellesse, et su soovid täituvad. Kogu oma südamest. Ja olema juba rõõmus. Hoidma endast eemal negatiivseid emotsioone. Lõpetama muretsemise sellepärast, kas su soov täitub või mitte. 

 

Milliseid rituaale sa võid veel teha noorkuu ajal? 

 

Unistuste tabel

Sea endale suured eesmärgid. Ja et sul vahepeal need eesmärgid meelest ei läheks ja oleksid kogu aeg silme ees, siis koosta endale eesmärkide ja unistuste tabel. Ehk siis sul tuleb koostada väike pildipank ja panna see seina peale. Sa võid selleks kasutada pilte või joonistusi oma eesmärkidest. See aitab sul paremini keskenduda ja töötada oma eesmärkide nimel. 

 

 

 


Kiri universumile

Miks sa ei võiks kirjutada ühe kirja ja rääkida oma olukorrast, sellest, millest sa tahaksid oma elus vabaneda ja sellest, mida sa igatsed oma ellu. Kirjuta oma soovidest ja unistustest. Ja jällegi ole võimalikult täpne. Kui sa tahad uut maja osta, siis kirjuta millist maja ja kus. Kirjuta positiivses vormis. Ning ära unusta tänada. Ja kujuta oma peas juba ette, et su soovid on täitunud (täitumas) ning seejärel pane kiri ära silma alt, unusta kõik oma mured ja ole lihtsalt tänulik. Kui sa ei taha kirja alles hoida, siis võid sa ta ära põletada. 

 

Küllusetšekk  

Kui sa tead, mis asi on külgetõmbeseadus, siis sa ilmselt oled teadlik, mis on küllusetšekk. Nii nagu nimest võib välja lugeda, on tegemist rahatšekiga, milla sina ise endale teed. Sa pead tegema endale küllusetšeki 24 tundi peale noorkuud selleks, et tõmmata ligi raha ja küllust (või siis armastust, tervist, tööd, õnne jne). Kuna tegemist on tšekiga, siis mõtleme me ikka rohkem raha peale aga tegelikult võid sa soovida ju seda, mida sul kõige rohkem hetkel vaja läheb: head õnne, edu, kingitusi, kohtumisi jne. 

 


Millal on noorkuu energia kõige tugevam? 

Noorkuu energia on kõige tugevam 8-tundi peale noorkuu loomist. Just siis on kõige parem hetk teha noorkuu rituaale ja uskuda, et kõik hea on sinu poole juba teel. Soove võid sa teha ka 48-tundi peale noorkuud. Enne noorkuud tehtud soovid aga ei täitu. 





Kommentaare ei ole