{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sa peaksid tegema, et su paarisuhe oleks õnnelik

 Mis oleks, kui unustaks ära kõik mõttetud solvumised ja vaidlused? Sest kui nii võtta, on ju kõik korras! Vaata, mida sa peaksid a...

 Mis oleks, kui unustaks ära kõik mõttetud solvumised ja vaidlused? Sest kui nii võtta, on ju kõik korras! Vaata, mida sa peaksid aga tegema, et su suhe oleks veelgi parem. 



Ole algatusvõimelisem

Ära oota, et su kaaslane teeks kogu aeg ettepanekuid ja ütleks, mida te võiksite teha ja kuhu te võiksite minna. Ütle, kuhu te võiksite sööma või reisima minna ja ole ettevõtlikum. Küsi muidugi tema arvamust ka ja seejärel organiseeri ja planeeri. 


Ela oma väikest elu

Just nii nagu see sulle meeldib. Kui sulle meeldib Margitiga kolmapäeviti kokku saada ja Heleniga iga päev lobiseda, kui sulle meeldib kududa ja kui sa ei viitsi telekat vaadata, siis teegi just nii nagu sina tahad ja ära hakka ennast oma kaaslase pärast muutma, sest sellest oleks kole kahju, kui ühel ilusal päeval peaksid sa talle ette heitma, et sa ei saanud tema pärast olla sina ise. 


Õpi rohkem hindama seda, mis sul juba on

Mis siis, kui su mees ei avalda sulle iga päev armastust ja ei kingi sulle kunagi lilli. Aga ta teeb nii häid toite, mis viivad keele alla. Ta käib küll tihti sõpradega väljas, aga tuleb sinuga su ema juurde kaasa, kui sa teda palud. Seega ära näe tema juures ainult vigu, sest teisest küljest võttes on tal ka häid külgi. 

 

 


Ära pea oma peas arvet

Mis siis, et tema valis viimased neli korda, mida te telekast vaadata võiksite. Mis siis, et te nägite tema vanemaid kolm korda rohkem, kui sinu omi. Mis siis, et sa pidid rohkem süüa tegema, kui tema. Seda enam, et see ainult ärritab ega anna midagi. Elu ei ole mingi Exceli tabel ja arvutamine sind õnnelikumaks ei tee.


Ära räägi nii palju oma elust sõbrannadele

Kui sa kogu aeg räägid oma sõbrannadele, kui jama mees sul on, siis on normaalne, et su sõbrannad hakkavad ka sama mõtlema ühel hetkel. Tegelikult sa ju armastad oma meest, seega lõpeta tema kritiseerimine. 


Õpi paremini oma meest kuulama

Mis siis, kui ta räägib ainult tööasjadest ja sa unustad kõik kohe ära ega suuda midagi meeles pidada, vähemalt näita välja, et sa kuulad. Nooguta kaasa ja ütle aeg-ajalt mõni sõna sekka. Vähemalt ei saa sa öelda, et su mees ei räägi sulle kunagi midagi. 


Sinu mees ei ole sinu psühholoog

Ära oota, et ta oleks kogu aeg ja iga hetk sinu jaoks olemas, et jagada sulle nõuandeid ja soovitusi ning toetada sind moraalselt. Või et ta leiaks lahendused kõikidele sinu probleemidele. Mitte et ta ei saaks sellega hakkama, aga kõigepealt väsitad sa teda sellega ja teiseks ei pea ta sulle siis vastama, et saa ise oma eluga hakkama. 

 

 


Ära võrdle ennast teiste paaridega

Tundub nagu teistel oleks kõik hästi. Sest mujal on rohi rohelisem. Tundub nagu oleksid nad äsja kokku saanud ja armastus nende vahel ajaga ainult kasvab suuremaks. Tundub nagu ei oleks neil ühtegi probleemi. Et nad on paremad, kui sina. Sest teie mõnikord vaidlete ja lähete tülli ka. Parem on, kui sa lõpetad kohe enda võrdlemise teistega, sest see ei anna sulle midagi, kui mitte arvesse võtta seda, et see tekitab tunde nagu oleks su suhe halvem, kui teistel. Seda enam, et teiste olukord pole kunagi nii kena nagu paistab. 


Ära mõtle oma mehe eest

Ära kujuta endale asju ette, et ta nagunii ei taha minna sellele õhtule või et sa ärritasid teda oma jutuga või siis et ta peab ennast sundima selleks, et sinuga koos olla. Sa teed ise endale haiget, kujutades endale ette, mida ta võiks mõtelda ja veelgi hullem: see võib tõsiselt su meest kurvastada, kui ta saaks teada, kui halvana sa teda oma peas ette kujutad.

 

 


Lõpeta rumalate küsimuste esitamine

Kas sa ikka armastad mind? Mida sa sellest naisest mõtled? Kas ta meeldib sulle? Kas sa oled mind petnud? Kas sa oled mind unes kellegagi petnud? Kõik need küsimused ainult ärritavad teda, vastama ei hakka ta sulle nagunii. 


Ära katsu teda muuta

Mis siis, kui ta eelistab mängida arvutimänge selle asemel, et süüa teha. Mis siis, et ta kuulab muusikat, mis sulle ei meeldi. Mis siis, et ta armastab kiirtoitu süüa selle asemel, et valida midagi tervislikku. Ta on nagu on. Katsudes teda muuta, kulutad sa asjatult oma energiat ja tunned ise pärast pettumust. Katsu ise parem pingutada, et teda natuke rohkem armastada.


Kommentaare ei ole