{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et teie suhe on läbi saamas

    foto : unsplash / M.     Te olete juba mõnda aega koos ...

 

 

foto : unsplash / M.

 

 

Te olete juba mõnda aega koos aga sa tunned, et asjad teie vahel pole enam nii nagu varem. Te olete vähehaaval hakanud teineteisest eemalduma. Millised märgid viitavad sellele, et suhe on hakanud allamäge minema? 

Sa lootsid, et teie suhe kestab igavesti ja ometi on lood teie vahel halvad. Sa tunned, et te olete viimasel ajal hakanud teineteisest eemalduma. 

 

1. Teil ei ole enam romantilisi õhtupoolikuid

Liblikad kõhus ja ootamine, millal saaks kahekesi omavahel õhtul koos olla, on jäänud minevikku. Te elate küll koos aga väljavaade minna sööma kuhugi koos või kasvõi kinno mõnda head filmi vaatama, ei paku sulle enam mingit huvi. Palju parem oleks jääda ju rahulikult koju. Sa ei tunne enam samu tundeid, mida sa tundsid suhte alguses. Võib-olla on aeg hoolitseda paremini oma suhte eest, kui sa ei taha kõike kaotada? 

 

 

 

2. Kui midagi head juhtub, ei kiirusta sa temale kõige esimesena rääkima

Kui sa oled saanud ametikõrgendust, millest sa ammu unistasid, peaks loogiliselt su kaaslane olema esimene, kellele sa heast uudisest räägid, tegelikkuses helistad sa aga kõikidele sõbrannadele ja isegi oma vanematele enne. Sinu kaaslane võib oodata õhtuni, kui sa teda näed. Kui palju te üldse omavahel suhtlete praegusel hetkel? Mõtle selle peale. Suhtlemine on iga suhte alus. 

 

3. Sa unustad kõik pisiasjad, millest ta sulle rääkis

"Tõesti või? Ma küll ei mäleta, et sa mulle oleksid sellest rääkinud." 

Kui ta räägib sulle asjadest, mille sa kohe ära unustad, siis võib-olla ei huvita sind see kõik. Kõik see ei ole sinu jaoks lihtsalt tähtis. Aga kui tema elu sind ei huvita, mis sind siis üldse tema juures hoiab? 

 

 

 

 

4. Ühiste tulevikuplaanide tegemine on sinu viimane mure

Kunagi olid teil suured plaanid, mis jäid üsna ruttu unustuste hõlma. Ja seda parem. Praegu ei kujuta sa seda kõike ettegi, see tundub sulle lihtsalt naeruväärne. Ilmselt olete te koos ainult harjumusest ja mitte sellepärast, et sa oleksid temaga õnnelik. 

 

5. Sul on tunne, et ta ei tee mitte midagi nii nagu vaja

Sind ärritab kõik tema juures : see, kuidas ta nõusid peseb, kuidas ta sööb ja isegi see, kuidas ta istub. Kõik tema liigutused on hakanud sulle närvidele käima. Isegi see, kuidas ta räägib ärritab sind. Varem see sind ei häirinud. Sa oled hakanud nägema temas ainult puudusi ja vigu, sest su tunded on kadumas. 

 

6. Teil ei ole enam midagi ühist

Õnnelikel paaridel ei ole alati samu huvialasid aga mõned ühised jooned liidavad neid siiski. Näiteks harjumus rääkida oma päevasündmustest õhtuti, minna koos jalutama loodusesse, vaadata telekat jne. Ükskõik, mida te ka varem koos ei teinud, nüüd on sul hoopis teised soovid. Temaga ei taha sa enam midagi koos teha. 

 

7. Sa ei oska talle andestada

Varem võis ta teha ükskõik mida ja sind ei huvitanud see. Nüüd on aga lood teisiti. Sa oled pahane tema peale, et ta ei helistanud sulle, kui ta jõudis oma vanemate juurde või unustas vetsus tule põlema. Sa oled tema peale pahane kõige pärast ehkki varem andsid sa talle kõik andeks. See ei ole aga hea. Sa peaksid temaga rääkima aga see käib sulle üle jõu. Võib-olla tuleks teha suhtepaus, mis aitaks teil oma suhet päästa? 

 

 



Kommentaare ei ole