{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Ahvi aastal sündinud Sõnn

     Ahvi aastal sündinud Sõnn on optimistlik ja suhtlemisaldis. Talle meeldib olla seltskonnas, tal on väga hea huumorimeel...

 


 

 Ahvi aastal sündinud Sõnn on optimistlik ja suhtlemisaldis. Talle meeldib olla seltskonnas, tal on väga hea huumorimeel. Ta on samal ajal leidlik, ettevõtlik ja töökas. Tal on alati midagi käsil. Ahvi aastal sündinud Sõnn on usaldusväärne inimene, kes seisab kindlalt kahe jalaga maa peal. Talle meeldib tööd teha, ta paistab silma oma kohusetundlikkuse poolest. Igas olukorras katsub ta hoida positiivset hoiakut. Ta meeldib teistele, sest ta on hea ja tundlik inimene, kelle peale võib alati kindel olla. 

Ahvi aastal sündinud Sõnn on rõõmsameelne ja tegus inimene. Talle ei meeldi üksi olla ja niisama istuda, ta tahab suhelda. Ta kulutab oma raha üsna palju meelelahutuse peale. Ent ta tahab oma aega kasulikult kulutada. Ta armastab mugavust. Keskkond on tema jaoks väga oluline. Ebaausate inimestega väldib ta suhtlemist. Talle ei meeldi vaielda ja tülitseda, ta on taktitundeline ja viisakas. Teda peetakse heaks suhtlejaks. 

 

 

Ahvi aastal sündinud Sõnn on intelligentne inimene, kes on võimeline viima kõik oma eesmärgid ellu. Ta tegutseb otsustavalt ja saab kohe aru asja tuumast. Ta ei lase ennast häirida tühistest probleemidest. Ahvi aastal sündinud Sõnnil on tavaliselt elus õnne. Temaga on lihtne suhelda, ta ei hädalda kunagi ega katsu võita kellegi poolehoidu. Ta meeldib inimestele oma optimistliku ellusuhtumise, hea tuju ja põhimõttekindluse poolest. Teda on peaaegu võimatu endast välja viia. Ta on alati rahulik ja enesekindel. Rasketes olukordades ei kaota ta pead. Ta võtab ise oma otsuseid vastu, talle ei meeldi teisi nõuandeid kuulda võtta. 

Ta on alati rahulik, taktitundeline ja viisakas teiste vastu. Ta tunneb siirast rõõmu iga uue tutvuse üle, talle meeldib veeta aega oma sõpradega. Vähe on aga neid, kellele ta räägib oma saladustest, sest tema eraelu ei tohi olla lauas jututeemaks. Ta on diskreetne, intelligentne ja läbinägev ehkki jätab endast mulje, kui väga heast inimesest. Ahvi aastal sündinud Sõnn on juht, kes vajab häid nõuandeid. Hea nõustaja kõrval võib ta jõuda kaugele. Ta on inimene, kes peab endast lugu ega tunnista oma nõrkusi ent mõnikord võib ka tema muutuda teiste vastu ebaviisakaks. 

 

 


Armastus

Oma eraelus on Ahvi aastal sündinud Sõnn on kannatlik ja tähelepanelik oma partneri vastu. Talle meeldib rääkida armastusest, ta on tõsise ellusuhtumisega inimene. Ta võib mõnikord ka käituda täiesti ootamatult, ta oskab teiste seast silma paista vajaduse korral, et võita oma kallima tähelepanu. Ent üldiselt paistab ta silma oma delikaatsuse ja õrnuse poolest. Ta ootab vastu usaldust ja vastastikkust austust. Kui tal peaks aga tegemist olema silmakirjaliku ja ebaausa inimesega, ei takista isegi suur armastus teda lahutamast. 

Ahvi aastal sündinud Sõnn on eeskujulik pereinimene. Tema lähedastel ja kodul on alati kõige tähtsam koht tema elus. Lapsevanemana ei ole ta range isa, oma kaaslase vastu ei ole ta liiga nõudlik. Tema on see, kes otsib võimalusi, kuidas lahutada teiste meelt. Ta on kohusetundlik inimene, kes tagab oma perele materiaalse heaolu ning samuti meelerahu. Oma lastega saab ta hästi läbi. Oma kaaslase külvab ta kingitustega üle. Ent ta võib olla ka nõudlik ja paindumatu ning mõnikord liiga tõsine. Ent kõik, mida ta teeb, on pere hüvanguks. 

 

 


Töö

Kõikide Sõnnide elus on töö väga tähtsal kohal. Kavala Ahvi jaoks on töö aga ainult võimaluseks, kuidas näidata oma andekust. Ahvi aastal sündinud Sõnn teeb oma tööd kohusetundlikult ent tunneb selle üle ka rõõmu. Tal on väga head suhted kolleegidega, ta on ülemuste juures heas kirjas. Ta mõtleb ruttu, on elava loomusega ja kohaneb ruttu igas olukorras. Lisaks on tal alati mitmeid häid ideid, kuidas oma tööd paremini teha. 

Ahvi aastal sündinud Sõnn võib kõike teha : juhtida suurt meeskonda, töötada alluvana, luua oma ettevõtet. Ent ta vajab asjalikke nõuandeid. Talle ei meeldi üksluine ja igav töö, kõige paremini sobib talle loominguline amet. Temast saaks hea näitleja, muusik või disainer. Kõige tähtsam on tema jaoks see, et töötingimused oleks head. Temast saaks ka hea kirjanik või ajakirjanik, nii saaks ta väljendada oma emotsioone ja tundeid.




Kommentaare ei ole