{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Marss on sinu märgis, ära unusta, et tark ei torma. Kuu on Neitsi märgis, selle tõttu ei pruugi kõik minna sinu plaanid...


 

 

 Marss on sinu märgis, ära unusta, et tark ei torma. Kuu on Neitsi märgis, selle tõttu ei pruugi kõik minna sinu plaanide kohaselt, aga ära muretse, kõik saab korda ja igal asjal on oma põhjus. Päike on Sõnni märgis. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis tee end ilusaks. Sa ei tea veel, kellega tänane päev sind kokku viib, sa ei tea veel, millised tunded sind juba mõne tunni pärast valdavad, sa ei tea veel, kuidas üks tund võib muuta kogu sinu ülejäänud elu... Usu, looda ja armasta! Kui sa oled juba kellegagi koos, siis hoolitse rohkem oma suhte eest, kingi endale elu, mida sa oled väärt.

 

 


Töö

Võib-olla on sul väga raske täna oma tööasjadele keskenduda, sest sul on tuhat muud mõtet peas ja sa ei suuda tööpäeva lõppu ära oodata. Katsu siiski end kokku võtta paremini. Mõned head uudised võivad täna sinuni jõuda. 


Tervis

Saturn annab sulle jõudu ja motivatsiooni, millele tänu saad sa oma tervise eest paremini hoolitseda. Ära unusta liikuda iga päev, toituda tervislikumalt, mõtelda ainult häid mõtteid, unustada stress ja negatiivsed inimesed ja olla õnnelik.


Raha

See on hea, et sa tahad raha sukasäärde koguda ja sul on tuline õigus.  Tänane päev võib sulle tuua raha, selle asemel, et kõik laiaks lüüa, otsi võimalusi investeerimiseks.



 

Pere

Kohati võib sul tekkida tunne, et perega seotud kohustused ei jäta sulle üldse enda jaoks aega ja on koormaavad. Planeedid saadavad sulle jõudu ja väärilise tasu kõikide pingutuste eest.

 

Suhted

Viimane sõna ei pea alati sinule jääma. Merkuuri aspekt ei ole kõige parem ja selle tõttu võid sa olla täna kangekaelsem. Ära hakka vaidlema lihtsalt sellepärast, et sul on selline tuju.

 

Väike nõuanne: katsu näha rohkem head, kui halba

 

 

 


Kommentaare ei ole