{ads}

HIDE

Viimased

latest

Üks ema nõuab lapsehoidjalt valuraha selle eest, et too andis tema taimetoitlastest lastele kananagitsaid

foto : pexels / Austin Guevara      Reddit'i keskkonnas...

foto : pexels / Austin Guevara

 

 

 Reddit'i keskkonnas võttis sõna üks lapsehoidja, kellelt nõutakse valuraha selle eest, et ta andis lastele kananagitsaid. Ta leiab, et see on ebaõiglane. 

Tegemist on juhtumiga, mis leidis aset Ameerika Ühendriikides. Ema, kes avastas, et tema taimetoitlastest lastele oli antud kananagitsaid, vallandas lapsehoidja päevapealt. Veelgi enam - ta nõuab lapsehoidjalt valuraha ja hüvitist. Mis siis täpsemalt juhtus? 

Räägib lapsehoidja : "Lapsed, keda ma hoidsin, olid 7 ja 9 aastased. Ühel päeval jõudis laste ema varem koju. Lapsed sõid sellel hetkel kananagitsaid, mida nad ise olid minult palunud. Kui see ema seda nägi, ta rebis nagitsad laste käest ja hakkas minu peale karjuma, süüdistades mind, et ma olen andnud tema lastele loomade laipu süüa. Ta karjus isegi laste peale, et nad julgesid liha süüa. "

 

 


Ema ähvardab lapsehoidjat kohtuga

Lapsehoidja ütles, et too ema viskas ta kohe uksest välja pikema jututa ja ilma palgata. Veelgi hullem on tema sõnul see, et hiljem sai ta selle pereema käest kirja, milles too nõuab temalt 300$ (mis teeb välja 280 eurot) valuraha (emotsionaalset hüvitist) lapse peale, ähvardades teda kohtuga. 

Probleem seisneb aga selles, et lapsehoidja sõnul ei olnud ta teadlik sellest, et lapsed on taimetoitlased. Ta ütleb, et kui ta oleks seda teadnud, ta ei oleks neile liha andnud. Tema sõnul on tal on juba kogemusi lastega, kes on olnud taimetoitlased ja keda ta on hoidnud ilma mingisuguse probleemita. 

 

 


Reddit' kasutajad astusid lapsehoidja kaitseks välja

Reddit' kasutajad avaldasid toetust lapsehoidjale ning katsusid noort naist lohutada. Kõik viimseni kinnitasid, et see on ebaõiglane käitumine lapsehoidja vastu. 

"Laste ema oleks pidanud teile ütlema, et lapsed on taimetoitlased. See ema on teile laste hoidmise eest raha võlgu. Arvata on, et ta tegi seda meelega, et mitte teile maksta laste hoidmise eest ja teenida veel lisaraha."

Üks teine ema lisas : " Minu meelest on see imelik, et lapsed ise ei ütelnud, et nad liha ei söö ja millest see tuleb, et nad tahtsid kananagitsaid, mida nad kunagi polnud söönud? "

Üks teine kasutaja ütles : "Kui te tulevikus tahate lapsehoidjana tööd teha, peate kohe järele uurima ja küsima, mida lapsed tohivad süüa ja mida mitte. Küsige ka seda, kas lastel on mõni allergia või midagi, mida nad süüa ei tohi. "


Kommentaare ei ole