{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et naine petab. Soovitused, mida edasi teha

    foto : unsplash  Egor Litnikov      Kuidas teha kindlak...

 

 

foto : unsplash  Egor Litnikov

 

 

 Kuidas teha kindlaks, et naine petab? 


Naine petab aga ei tunnista üles : kas suhtlusvõrkudest  võib abi olla?

Üks kõige kindlam viis, kuidas kindlaks teha, kas su kaaslasel on saladusi sinu eest või mitte, on vaadata, kuidas ta veedab oma aega suhtlusvõrkudes. Sa ei peaks tema arvutisse sisse tungima või telefonis nuhkima, lihtsalt vaata üle tema sõprade nimekiri ja need, kes su naise pilte laigivad, see võib ise sulle juba olla juhtnööriks. 


Ta on hakanud rohkem enda eest hoolitsema ilma, et ta veedaks rohkem aega koos sinuga

Sulle tundub, et naine on hakanud ennast rohkem üles lööma aga ilmselgelt mitte sinu jaoks vaid siis, kui ta üksi välja läheb. Koos sinuga ei huvitu ta sellest, milline ta välja näeb. Ka see võib olla märgiks, et naisel on kõrvalsuhe. 


Tal ei ole enam nii palju aega sinu jaoks

Üks võimalustest, kuidas teada saada, kas su naine sind petab, on vaadata ta ajagraafikut. Kui juba mõnda aega on tal sinu jaoks palju vähem aega, võib see olla märgiks kõrvalsuhtest. 

 

Tal on sinu eest saladusi

Telefonikõne, millest ta ei taha sulle midagi rääkida, sõbrannal on probleeme aga ta ei taha seda sinuga jagada... Kui sa küsid, millega ta tegeleb ja kus ta käib, ei taha ta sulle sellest rääkida. 

 

 

 

 

Ta eksib su nimegaja kutsub sind kogemata võõra nimega

Ka see on üks märkidest, kui intiimhetkel või muul hetkel täiesti juhuslikul ajal naine kutsub sind kellegi teise nimega.


Sa ei tea, kellega ta suhtleb ja läbi käib

Sa tead paari nime ja mõnda lugu ka aga see on ka kõik. Ülejäänud, kellega su naine läbi käib, on sinu jaoks täiesti võõrad isikud. 


Naine ei taha sind enam ligi lasta

Teil ei ole enam vahekordi juba mitmendat kuud / nädalat. Naise süda ja meel on teise mehe juures, sellepärast on ka loomulik, et teie omavaheline suhe kannatab.


Ta on hakanud kõikidest eemale hoidma

Naine, kes petab oma meest, hakkab eemale hoidma oma lähedastest ja teie ühistest sõpradest. Ta tahab hoida vahemaad kõikide nendega, kes võivad talle meelde tuletada ametlikku suhet. Ja saada samuti rohkem aega selleks, et olla selle teisega. 


Ta saab kahtlaseid sõnumeid

Kui sa oled hakanud kahtlustama, on sul põhjust valvel olla.


Ta hoiab oma telefoni kogu aeg enda lähedal

Ta hoiab telefoni käes, liikudes ühest ruumist teise. Keerab telefoni ekraaniga laua poole lauas, hoiab telefoni enda läheduses, et lugeda sõnumeid ja nii, et sina ekraani ei näeks. Isegi vannitoas on telefon alati temaga kaasas.


Ta uurib kogu aeg, millised sinu plaanid on

Võiks arvata, et ta on armukade aga ta tegelikult on see vajalik, et ta saaks oma elu paremini organiseerida. Ta helistab sulle päeva jooksul, et kindlaks teha, et sa ikka varem koju ei jõua või kindlasti tööl oled. Enne ta selline ei olnud.

 

 

 


Ta tahab aega, et järele mõtelda aga ei tee midagi

Ta tahab teha pausi korraga teie suhtes, ta ei tea enam, mida ta täpselt tahab, ta on hakanud kahtlema oma tunnetes ja tahab olla natuke omaette. Kui ta aga üldse ei pinguta, et teie suhet parandada, vaid on kogu aeg ära, peaksid sa ettevaatlik olema.


Võimatu temaga mitme tunni jooksul ühendust saada

Võib juhtuda, et telefon sai tühjaks aga kui sa näed, et suhtlusvõrkudes on ta küll sees, ainult sinu sõnumit kogemata ei näinud, on see väga kahtlane. 


Tema sõbrad / sõbrannad ei vasta su kõnedele

Kui naine meest petab, on tal tavaliselt alati usaldusisikud, kes teavad kõik aga ei julge sulle midagi rääkida. Kui sa küsidki midagi, ei saa sa midagi targemaks. 

 

Ta eksib oma seletustega

Ta pidi sõbranna juurde minema aga paar nädalat hiljem räägib, et see oli koosolek, mis kestis oodatust kauem. 

 

Viimase hetke plaanimuutused

Peale seda, kui ta on sõnumi saanud, peab ta kiiresti ära minema. Kui ta tavaliselt selline ei ole, siis võib ka see olla väga kahtlane märk.

 

Ta on hakanud sinust eemale hoidma

Ta on sinu vastu külm ja jahe, pealtnäha ilma põhjuseta, tulevikuplaanid ei huvita teda enam. 

 

Kord on ta sinu vastu soe, siis külm

Ta mängib sinuga aga ei taha päriselt kõike kaotada. Vahepeal käib ära, siis tuleb tagasi. 

 

Ta ei hooli sinust enam nii nagu varem

Kui naisel on keegi teine, siis tahab ta kogu oma tähelepanu anda sellele teisele ja mitte sinule. 

 

Ta räägib tihti ühest inimesest

Tavaliselt hakkab inimene, kes oma kaaslast petab, mainima tihti kellegi teise nime jutu sees. Näiteks mõni kolleeg, kellest ta hakkab erilise huviga tihti rääkima, naaber või sõber. 

 

Miks naine petab? 

Sellel võib olla mitu põhjust. 

 

Naine petab, sest ta ongi selline

Mõned inimesed ongi lihtsalt kroonilised petjad. Mida sa ka ei tee või ei ütle, ta petab sind ikkagi. Sellega on väga raske leppida ja elada selle teadmisega, et sul on selline suhe. Mehed kurdavad sageli, et naine petab, kui mees tööl on või et naine petab aga ei taha tunnistada. Miks mees jääb sellise naisega? Kui petmisest on saanud harjumus, peab hakkama enda peale mõtlema. Naine, kes petab, petab alati, sest sa ei huvita teda.

 

 

 


Naine võttis endale armukese, sest sa jätsid ta hooletusse

Petmine ei ole alati krooniline. Võib olla ka nii, et su naine läks mujale vaatama, sest teil on probleeme omavahelises suhtes ja seda juba pikemat aega. Võib-olla oled sa ta hooletusse jätnud füüsiliselt või emotsionaalselt, sa ei ole midagi teinud, et omavahelist suhet hoida. Vähemalt naise arvates.

Kui selline olukord kestab kauem, on raske kiusatusele vastu panna, kui naise ellu tekib mõni teine mees, kes temast rohkem hoolib. Kes teab, mida öelda ja teha. Selleks võib olla mõni töökaaslane näiteks.

Naine läheb mujalt otsima seda, mida ta sinult ei saa.


Kui naine petab, kas sa peaksid ta maha jätma? 

See on samm, mida ei saa kergelt teha.


Kui paljud paarid jäävad kokku peale petmist? 

Iga suhe on erinev, arvesse tuleb võtta ka põhjused, mis selle olukorrani viisid. Kui naabrimees jättis naise maha peale seda, kui naine teda pettis, ei tähenda see veel, et sa pead sama tegema.

Ära tee teiste arvamusest välja. Sina ja ainult sina üksi võid andestada. Enamik paare jääb peale petmist kokku.


Kas on võimalik suhet päästa?

Jah, isegi, kui sa kaotasid usalduse aga kui su naine tahab muutuda ja alustada algusest, siis on kõik võimalik, kui sa ise sellesse usud.

 

 

 



Kommentaare ei ole