{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lugeja palub abi: "Mida tuleks arvata sellest, kui mees suhtleb teiste naistega meie lahusolemise ajal? "

    foto : unsplash / Cathryn Lavery      "Ma tahaksin...

 

 

foto : unsplash / Cathryn Lavery

 

 

 "Ma tahaksin teiste arvamust kuulda, see puudutab mu eksi, kellega me olime koos ligi kuus aastat, nüüd oleme juba kolm kuud lahus olnud erinevate põhjuste pärast (liiga palju igasuguseid vaidlusi täiesti mõttetute asjade pärast, lõpuks muutus see nii väsitavaks meile mõlemale, lisaks igapäevane stress ja töökoormus, me ei osanud oma asju lahti rääkida lihtsalt nii nagu peab).

Umbes kuu aega saime nii hakkama, et teineteisest midagi ei teadnud, siis hakkasime jälle suhtlema. Nüüd räägime me iga päev täiesti tavalistest asjadest. Kokku oleme saanud kaks korda.

Seoses sellega vaevab mind üks mure, sest meie paarikuise lahusoleku ajal avastasin ma oma suurimaks üllatuseks, et ta on endale konto teinud Tinderisse, laikinud teiste naiste pilte ja suhelnud nendega. Tegelikult ma sain seda üsna ruttu teada ja me rääkisime sellest isegi omavahel, ta ise ütles mulle, et ta tegi konto niisama igavusest, tahtis näha, mis koht see on ja et niisama inimestega suhelda ja ei midagi muud. Tema sõnul ta ei otsi midagi muud. Eelmisel nädalal, peale meie esimest kohtumist, mille ajal sai kokku lepitud, et lähme siis koos sööma järgmisel nädalavahetusel ja pärast linna peale, sain ma teada, et ta oli ühe naisega sõnumeid vahetanud täpselt samal päeval, kui ta minuga kokku sai esimest korda siis peale pikka pausi. Ausalt mul ei ole sõnu, see pettumus, mis mind valdas, oli ikka nii suur! No mis mees see selline on!? Loomulikult ütlesin ma talle kõik välja, mis ma temast mõtlesin sellel hetkel. Ma ei hakanud keerutama ja ütlesin talle selgelt välja, et kui ta tahab teiste naistega suhelda, on see tema asi ja sellisel juhul ma eelistan temaga üldse kõik suhted parem lõpetada lihtsalt et ennast kaitsta, sest ilmselgelt ei ole meil neist kokkusaamistest ja sellest suhtlemisest mitte mingit kasu, kui ta samal ajal kõrvalt otsib. Ma lisan vahepeal juurde, et minul isiklikult on selle mehe vastu tunded täiesti olemas ja ma ei varja seda, et ma teda armastan. Tema ütles selle peale, et ta hoolib minust ja ei taha minuga suhtlemist lõpetada aga ta vajab natuke aega ja et tema sai ka haiget selles loos. Tema sõnul on ta isegi nutnud minu pärast. Lisaks see ka, et see sõnum, mis ta selle naisele saatis, oli täiesti mittemidagi ütlev, ei midagi tõsist aga see tegi mulle ikkagi haiget, ma ei saa sinna midagi parata.Sellel nädalavahetusel, kui me siis teist korda kokku saime, tahtsin ma asjad temaga selgeks rääkida. Tema sõnul ta tahab ikkagi minuga edasi suhelda ja mitte kellegi teisega aga ta vajab lihtsalt aega. Aga samas ta lisas ka juurde, et ta suhtleb ka edaspidi nende teiste naistega seal äpis. Saate te aru sellest? Ja sellest hetkest, kui ta selle mulle niimoodi välja ütles, ma tahaks ta üldse sinnapaika jätta. Ma tahtsin, et ta näitaks mulle nende naiste pilte ja sõnumeid, mis nad on vahetanud. Tema keeldus sellest, ta ütles, et ma ei tohiks ära unustada, et ta ma olen siiski tema eks, mitte naine, kellele ta peab aru andma sellest, mida ta teeb. Ja et kui meie vahel asjad on kindlamad, siis ta laseb mul lugeda neid sõnumeid. Tema jaoks ei ole see mingi probleem. Aga minu jaoks on. Ma teadsin, et ta käib Tinderis selleks, et suhelda ja mitte naisi vahtida aga minu jaoks on see tõeline jultumus, sest sellest ajast, kui me oleme lahku läinud, ei ole ma mitte kordagi mitte ühegi teise mehega suhelnud. Ma ütlesin talle veel eile, et kui ta tahab nende naistega suhelda, siis tehku seda aga jätku mind rahule. Ta vastas, et ma olen tema jaoks väga tähtis inimene ja ta ei taha minust ilma jääda. Ma ütlesin talle, et ma olen väga kannatlik aga kui ta tahab minuga ka edaspidi suhelda, siis peab ta oma Tinderi konto täiesti ära kustutama. Mulle ta ütles, et ta tegi seda kohe samal õhtul.

 

 

Ma kaotasin kaks nädalat tagasi oma vanaisa ja mu eks toetas mind tõesti palju kogu selle aja jooksul. See oli väga raske aeg minu jaoks. Ma tean, et nüüd, kus me jälle kokku saame paari päeva pärast, rikun ma ilmselt kõik ise ära, sest ma tunnen tõesti, et ta on mulle liiga palju haiget teinud. Ta kustutas oma Tinderi konto ära samal õhtul, kui me käisime väljas söömas aga mida see muudab tegelikult? Mul on väga raske teda usaldada nüüd ja ma olen tõesti tema peale vihane. Mul on tunne nagu ta oleks mind petnud sellega, et ta suhtleb teiste  naistega samal ajal, kui ta üritab minuga suhteid soojendada. Me ei andnud endale muidugi mingeid lubadusi aga ikkagi, ma ei saa sellest lihtsalt aru, see ei mahu mulle pähe. Tema sõnul kirjutas ta ainult paari naisega ja see ei kestnud kaua,nad rääkisid niisama elust ja olust. Kusjuures tema oli see, kes mulle esimesena sõnumi saatis ja tahtis hakata uuesti suhtlema, see ei olnud minupoole algatus. Ma isegi küsisin temalt, kui me linna peal jalutasin, kas ta ikka mõtles minu peale ka, kui ta nende naistega kirjutas ja ta ütles, et ta mõtleb kogu aeg minu peale. Tema ei näe seal mitte midagi halba, ta niisama suhtles igavusest teistega ja ongi kõik. Ta ei ole isegi oma telefoninumbrit jaganud mitte kellegagi ega kohtunud nende naistega nagu päris elus. Aga juba see, et ta huvitus kellestki teisest, ajab mind hulluks ja teeb mulle haiget.

Mul on väga raske sellest aru saada, isegi kui ta nüüd kustutas oma konto ära aga ma kaotasin kogu usalduse tema vast. Samas mida ma teha saan, ta on ju vaba mees ja teeb, mis tahab. Ma ei saa teda ju kinni hoida. 

Mida teie sellest arvate? Kas see on normaalne, kui mees ütleb, et tunneb ühe naise vastu huvi ja tahab temaga koos olla aga ise kirjutab Tinderis teistega? 

Me saame järgmisel nädalavahetusel jälle kokku, tema algatusel muideks aga ma tean juba ette, et ma hakkan jälle sellest asjast rääkima ja rikun kõik ära ehkki tegelikult ma seda teha ju ei taha."


 

Kommentaare ei ole