{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalad

     Kuu Kaksikute märgis moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga Veevalajas. Päike on Sõnni märgis. Ära maga häid võima...


 

 

 Kuu Kaksikute märgis moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga Veevalajas. Päike on Sõnni märgis. Ära maga häid võimalusi maha. Ära tee liiga ennatlikke otsuseid, mida sul hiljem tuleb kahetseda. Katsu jääda rahulikuks igas olukorras. Ja ära hakka ennast alahindama. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis ilmselt kohtud sa täna selle inimesega, keda sa oled nii kaua oodanud. Usalda oma südant ja usalda oma elu. Kui sa oled juba kellegagi koos, oled sa lõpuks valmis hoolitsema oma suhte eest nii nagu peab.

 

 


Töö

Ilmselt oled sa motiveeritud rohkem kui kunagi varem praegusel hetkel. Ükski väljakutse ei hirmuta sind. Hea õnn saadab sind, siruta ainult oma tiivad välja, kõik läheb hästi.


Tervis

Ära ela liiga stressirohket elu, see ei tee su tervisele head, katsu võtta aega ka puhkamiseks. Pidev muretsemine ja lahenduste otsimine ei aita sul oma tervist hoida.


Raha

Hea õnn naeratab sulle täna ja tänu sellele võid sa kindel olla, et tänane päev toob sulle raha juurde.



 

Pere

Kõik peaks minema hästi, suhe pereliikmete vahel peaks olema hea ja rahulik, võib-olla ainult lähisugulastega tuleb üks asi lahti rääkida, et arusaamatusi ära hoida.

 

Suhted

Millal sa viimati uurisid, kuidas su sõpradel läheb? Ära jäta neid üksi raskel ajal.

 

Väike nõuanne: katsu näha igas olukorras rohkem head kui halba

 


Kommentaare ei ole