{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

      Kuu Kaksikute märgis moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga sinu märgis. Päike on Sõnni märgis. Planeedid saadavad su...


 

 

  Kuu Kaksikute märgis moodustab harmoonilise aspekti Pluutoga sinu märgis. Päike on Sõnni märgis. Planeedid saadavad sulle head energiat ja jõudu, et viia oma plaanid ellu ning muuta maailma paremaks paigaks. 


Armastus

 Sa võid olla ikka veel emotsionaalsem ja selle tõttu oleks parem, kui su kaaslane lihtsalt oskaks sinu eest paremini hoolitsed aega suruks sulle oma tahtmist peale. Kui sa oled aga vallaline, siis hoia oma südant inimeste eest, kes sind ei vääri ja kes teevad sulle haiget.

 

 

 

Töö

Ära hakka meelt heitma ja ära näe kõike nii mustas valguses. Jupiter hakkab sulle õnne tooma ja toetab sind su ettevõtmistes, seega kõik läheb taas hästi.

 

Tervis

Jälgi paremini oma toitumist ja ära tee endale ise halba. Mõtle rohkem häid mõtteid ja hoia end stressist eemale.

 

Raha

Ole ettevaatlikum oma rahaasjadega ja kuluta vähem. Ja ära soorita ühtegi kahtlast tehingut, see võib sulle endale kalliks maksma minna. 

 

 

 

Pere

Pere ja lähedased toovad su ellu rõõmu, nende keskel saad sa oma hingerahu tagasi ja kaovad kõik mured. 

 

Suhted

Ära muuda oma elu ise keeruliseks, ära mõtle kogu aeg, et teised sinust halvasti arvavad ja sind põlgavad. Mõtle rohkem häid, kui halbu mõtteid ja ole enesekindlam. 

 

Väike nõuanne: ära pea pikka viha, õpi andestama. 


Kommentaare ei ole