{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kes on need naised, keda huvitavad abielumehed?

foto : unsplash / Konna jpg      On naisi, kes lausa otsiva...

foto : unsplash / Konna jpg

 

 

 On naisi, kes lausa otsivad suhet abielumeestega. Tegemist on armastuse kolmnurgaga, mille juured ulatuvad lapsepõlve. Sellised naised kalduvad armastust üle idealiseerima. 


Fortunata sündroom 

Fortunata sündroom on oma nime saanud Benito Perez Galdos' raamatust "Fortunata y Jacinta". See raamat jutustab ühe mehe ja kahe naise vahelisest kirglikust suhtest. Ãœks naine oli tema oma naine, teine aga armuke, Fortunata. Fortunata sündroom aga viitab soovile omada suhet abielus olevate meestega. Teistsugused suhted sellist naist ei huvita. Ta leiab, et tal on täielik õigus olla suhtes abielumehega, sest mees ju ise andis märku, et ta on huvitatud. Ta usub, et mehe tunded tema vastu on palju tugevamad, kui oma naise vastu. 




Millised naised on huvitatud abielumeestest? 

Selline armastuse kolmnurk, millesse sellised naised sukelduvad, on alguse saanud lapsepõlvest. Kuni kolmanda eluaastani armastab väike tüdruk oma ema, peale seda hakkab ta armastama aga oma isa. Tema endisest armastusest saab seega tema rivaal. Ent lisaks sellele võib naine huvituda abielumeestest veel järgnevatel põhjustel : 

  • Ta usub, et kui mees on juba võetud, siis tähendab see, et tegemist on hea mehega.
  • Tal on probleeme suhete hoidmisega või on tal selja taga raske suhe.
  • Teda tõmbab kõik, mis on keelatud või ta tahab läbi selle oma võimu näidata.
  • Ta tahab läbi selle tõestada omaenda väärtust.


 

 

Sellised naised meeldivad osadele meestele, kellele meeldib olla mõne teise naise silmis hinnatud ja väärtustatud, lisaks päästab see neid oma isikliku eraelu monotoonsest üksluisusest ja rutiinist. Sellised naised imetlevad neid ja on valmis kõigeks nende pärast. See armukolmnurk võib kesta aastaid, võib kesta isegi terve elu ent õnnelikuks see neid naisi ei tee. Vastupidi. Selline naine peab maksma kallist hinda oma ohverduse eest ja ootama kogu elu, kuni mehel on tema jaoks aega. Ainult psühholoog saab sellist naist aidata.

Kommentaare ei ole