{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas te teate, kui palju lapsi kasvab Briti suurimas peres? Täpselt 22!

foto : unsplash / Tyler Nix     Sue ja Noel Radford siis, k...

foto : unsplash / Tyler Nix

 

 

Sue ja Noel Radford siis, kui nad olid alles teismelised. Kui alguses oli neil soov saada ainult 3 last, ent tegelikkus näitas midagi muud. 

Sue Radford on küll kõigest 48-aastane ent ometi väga suure pere ema. Tema ja ta mehe peres kasvab tervelt 22 last! Tänu sellele on ta Inglismaa kõige lasterikkama pere ema. 

Ometi, kui Sue oma tulevase abikaasaga teismeliseeas kohtus, oli nende soov saada üksnes 3 last. 

 

 


16 aastat rase!

Esimene laps sündis perre enne abiellumist 1992. aastal. Seejärel sündisid 2 tütart ühe aastase vahega : Sophie, kes on nüüd 29-aastane ja Chloe, kes on 28-aastane. Peale seda sündis perre riburada pidi paariaastaste vahedega Jack (26), Daniel (24), Luke (22), Millie (22), Katie (20), James (19), Ellie (18), Aimee (17), Josh (16) ning kaks aastat hiljem Max (14), Tillie (13), Oscar (11), Casper (10). Viis viimast last on kõik alla kümne aasta : Hallie (8), Phoebe (7), Archie (6), Bonnie (4) ja viimane, pere pesamuna, kes on kõigest 3 aastane : Heidie. Kokkuvõttes on Sue olnud oma elus 16 aastat rase!

 

 


Aktiivne elu

Sue Radford ei ole ainult suure pere ema, vaid nüüdseks ka 10 lapse vanaema. Ja ometi mõtleb ta ikka veel laste saamise peale ja kaalub lapsendamise võimalust. 

Suurperel on oma tõsielusaade, lisaks sellele osalevad nad aktiivselt sotsiaalmeedias. Kõikidele oma fännidele on Sue Radford aga kirjutanud raamatu, kus ta kirjeldab oma igapäevase elu kõige naljakamaid hetki "The Radfords making life count". 

 

 

Lapsed on pere õnn ent seejuures ei maksa unustada ka paarisuhet, sellepärast võtavad Sue ja Noel Radford iga kuu aega selleks, et minna kusagile kahekesi koos.  

 

 


18 kilo pesu pesta iga nädalal!

Kõik lapsed - välja arvatud Chris, Sophie, Millie ja Chloe - elavad kodus. Radfordid kulutavad iga nädal toidu peale keskmiselt 350 naelsterlingut (ehk siis 411,79 eurot).

Mis puutub pesu pesemisse, siis pesevad nad igal nädalal 18 kilo pesu. Puhkusele mineku juures on kõige keerulisem osa kottide pakkimine. Neil läheb reisimiseks vaja seitset kohvrit. Sue ütleb, et tavaliselt panevad nad laste riided prügikottidesse isegi, et ära mahuks. 

 

Pere jagab oma elu Youtube's

2019. aastal jäi Sue taas rasedaks. Paar teatas rõõmusõnumist oma Youtube kanalil, kus neis on üle 350 000 fänni. 

 


Kommentaare ei ole