{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sa oled suhtes õnnetu? 15 märki, mis sellele viitavad

    foto : unsplash / Sinitta Leunen      Paljudes paarisuh...

 

 

foto : unsplash / Sinitta Leunen

 

 

 Paljudes paarisuhetes tuleb ühel või teisel hetkel ette kahtlusi, kui sa ei tunne enam ennast hästi ja sa ei tea täpselt, mida edasi teha. Hoolimata koosoldud aastatest, ei ole asjad enam endised. Lahku minemine ei ole ka niisama lihtne otsus. Võib-olla on sul ka veel mingeid tundeid tema vastu. Millised märgid viitavad õnnetule suhtele? Kas see on lihtsalt halb aeg või on teie omavaheline suhe süüdi selles, et sa õnnetu oled? Äkki oled sa koos vale inimesega? 


Sa mõtled kellegi teise peale

Sa ei taha enam jätkata praegust suhet ja oled hakanud juba kellegi teise peale mõtlema. See on ilmselge märk, et sa oled õnnetu ja praegune suhe ei vasta sinu ootustele. 


Te ei tunne huvi enam teineteise vastu ega hoolitse teineteise eest

Ei mingeid tähelepanuavaldusi, ei mingit soovi teisele rõõmu valmistada ja ei mingeid ootuseid kaaslase poolt. Te ei suhtle juba ammu omavahel, räägite ainult igapäevastest kohustustest. Kirg teie vahel on juba ammu kadunud. 

 

 


Sa tunned end paremini, kui teda silmapiiril ei ole

Sa oled rõõmus ja heas tujus, kui su kaaslane on ära. Sa otsid võimalusi, kuidas üksi ilma temata välja minna. Kaaslase lähedus ärritab sind. 


Ei mingeid ühiseid plaane

Normaalses suhtes tehakse ikka ühiseid plaane. Luuakse midagi koos. Kui te aga mingit ühist tulevikku ei planeeri, siis on midagi valesti. Kui te ei näe asju samas valguses, ei ole teie suhe korras. 


Usaldus puudub

Usaldus on iga suhte alus. Kui sa pead kogu aeg kahtlema tema truuduses, kahtlustama, et ta teisi vaatab või teistega suhtleb, kahtlema tema siiruses ja sul on ka mingeid tõendeid selle kõige kohta, siis on teie suhe toksiline. 


Su kaaslane ei toeta sind ega huvitu sinu ettevõtmistest ega tegemistest

Sa tunned, et pead üksi kõik otsused vastu võtma. Sul on tunne, et ta ei toeta sind su tegemiste juures ja on jätnud sind üksi. Kuidas sa saakski olla rahul sellise suhtega ja tunda ennast õnnelikuna. 

 

 

 


Su kaaslane muudab su elu raskeks oma madala enesehinnangu tõttu

Ta teeb sulle armukadeduse stseene, sest tal on madal enesehinnang, ta tahab kõike kontrollida sinu elus ja sellepärast on teie omavaheline suhe halb. Sa ei ole psühholoog, see pole sinu süü, kui ta ei näe enda potentsiaali, sa pead piirid paika panema. 


Sõltuvussuhe

Leiab see siis aset suhte alguses või aastaid hiljem, sõltuvussuhtes olemine ei lase õnnelikuks saada. Selline suhe ei pea tavaliselt ajale vastu.


Sa jääd temaga valede põhjuste pärast

Sa oled õnnetus suhtes, kui sa oled temaga mingite muude põhjuste pärast, kui armastus. Näiteks, kui sa jääd kokku laste pärast või kardad teiste arvamuse pärast ja teeskled nagu kõik oleks hästi, selleks, et mitte selgitada.


Sa lepid asjadega, mis käivad sinu väärtushinnangute vastu

Sa oled võimeline palju ära kannatama ja alla neelama lihtsalt sellel põhjusel, et sa ei taha üksi jääda või lahku minna. Sa annad andeks, kui ta sind alandab, solvab, alavääristab, petab, sulle valetab võimis veelgi hullem, on sinu vastu vägivaldne. 


Teil ei ole enam mingit intiimelu

Intiimelu peegeldab seda, kui hea on suhe. Kui te väldite teineteise puudutamist, kui te ei tunne enam soovi läheduse järele, on teie suhtes midagi valesti. 


Vähem rääkimist

Alati ei ole lihtne rääkida sellest, mis su südamel on. Teil aga ei ole üldse enam teineteisele midagi öelda. Või teete te lihtsalt teineteisele oma sõnadega haiget ja ei oska enam omavahel suhelda.

 

 

 

 

Toakaaslased

Inimene, kes on õnnetu oma suhtes, ei taha enam midagi jagada oma kaaslasega. Ta ei näita välja hoolt, õrnust ega taha jagada oma intiimsust. See ei tähenda tingimata tülisid ja vaidluseid. Te vaatate ikka veel telekat koos, sööte koos, võtate külalisi vastu aga see on ka kõik. Ametlikult olete te koos aga tegelikkuses pigem toakaaslased. 

 

Truudusetus

Sellisest olukorrast saab välja ainult spetsialisti abiga. Isegi, kui see võib tunduda väga raske, rääkida oma intiimsusest võõrale inimesele, on see vajalik. 

 

Liiga erinevad arvamused tuleviku suhtes

Kui su kaaslase nägemus on täiesti vastuolus sinu omaga ja see põhjustab teie vahel stressi ja vaidlusi, on midagi valesti. Näiteks erinevad kasvatusmeetodid. Seda tuleb tihti ette, sest omavaheline suhtlemine on paigast ära ja sa sidusid end liiga ruttu inimesega, keda sa nii hästi veel ei tundnud. 


Kommentaare ei ole