{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis tõestavad, et mehel on sinu vastu tunded

foto : pexels / Leah Newhouse      Olles armunud, tahad sa ...

foto : pexels / Leah Newhouse

 

 

 Olles armunud, tahad sa veeta aega oma kallimaga, tunned rõõmu iga sõnumi üle ja uinud õhtul magama, mõteldes tema peale. Ent kuidas teada saada, kas teine inimene ka sama tunneb? See on juba natuke keerulisem. 

Ajakirjas Womenshealtmag tõi psühholoog Chloe Carmichael välja märgid, mis tõestavad, et teisel inimesel on sinu vastu tunded.


Ta vastab üsna ruttu sinu sõnumitele ja kõnedele

Kui ta tunneb sinu vastu tõsiselt huvi, siis hoiab ta sinuga ühendust. Teil on omad naljad, te räägite ühistest mälestustest. Sa oled tema jaoks tähtis ja ta näitab oma huvi välja.


Ta tahab sinuga kvaliteetaega veeta

Ta mõtleb, mida te võiksite koos teha. Ta organiseerib teie kokkusaamisi. Ta näitab välja, et ta tahab sind paremini tundma õppida ja olla sinuga koos. 


Ta esitab sulle küsimusi

Ta tunneb huvi, millised on sinu väärtushinnangud ja eesmärgid. On näha, et ta tunneb huvi tõsisema suhte vastu.

 

 


Ta räägib seda, mida suhe tema jaoks tähendab

Ning ta tahab teada sinu arvamust selles suhtes.


Ta räägib oma endistest suhetest

Rääkides oma endistest suhetest tahab ta, et sa teda paremini tundma õpiksid ja samuti järeldusele jõuda, kas tal sinuga ei tekiks samu probleeme ja raskusi. 


Ta mäletab seda, millest te olete rääkinud

See tähendab, et ta tõesti kuulab, kui sa räägid ja jätab meelde kõik selle, mis sind puudutab ning sinu kohta käib nagu näiteks sinu huvialad ja isiklikud naljad. 

 

Ta hoiab füüsilist kontakti

Ta riivab su kätt tihti näiteks või taljet. Ka see võib olla märgiks, et ta otsib lähedust ja õrnust ent ei taha üle pingutada.

 

 


Ta on mõnikord kohmakas sinuga koos olles

Teatud närvilisus või kohmakus võivad olla märgiks, et ta tahab hästi teha, aga tunded, mis teda valdavad, muudavad teda liiga emotsionaalseks.


Ta räägib sulle sellest, mis teda huvitab ja mida ta teha oskab.

Ta jagab sinuga oma elu, ta otsib võimalust, et sulle muljet avaldada ja rääkida sulle oma maailmast. 


Ta tahab kohtuda sinu lähedastega

Kui ta tahab sinu sõprade ja pereliikmetega tuttavaks saada, on see märk, et ta tahab sind lähemalt tundma õppida ja tal on sinuga tõsisemad kavatsused.

Kommentaare ei ole