{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Kuu Neitsi märgis moodustab vastasseisu Saturniga. Päike on Sõnni märgis. Marss Jääras saadab sulle head energiat. ...


 

 

 Kuu Neitsi märgis moodustab vastasseisu Saturniga. Päike on Sõnni märgis. Marss Jääras saadab sulle head energiat. Täna on sind ees ootamas üsna hea päev, planeetide seis on väga hea, vii oma plaanid ellu. 

 

Armastus

Väga hea päev on sind ees ootamas. Kui sa oled vallaline, võib üks ilus kohtumine sind täna ees oodata. Ole selleks valmis. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis ilmselt teab su kaaslane väga hästi, kuidas sinu ees hoolitseda.

 

 


Töö

Võib juhtuda, et üks töökaaslane usaldab sulle täna midagi eriti isiklikku. 

 

Tervis

Muuda oma eluviise paremaks, kui sa tahad tervist parandada ja energiat juurde saada. Ära unusta ka positiivset mõtlemist, sest stress teeb teinekord rohkem kahju, kui kõik muu kokku.

 

Raha

Päike ja Merkuur aitavad täna sul oma rahaasju paremini organiseerida. Suurt rahaõnne nad sulle kaasa küll ei too aga kõik mured ja suuremad probleemid hoiavad eemal küll.

 

 

 

Pere

Ära muutu kodus liiga nõudlikuks, kõik ei pea sinu pilli järgi tantsima. Mõtle rohkem teiste, kui iseenda peale, ole järeleandlikum ja su suhted pereliikmetega paranevad.

 

Suhted

Veeda rohkem aega selliste inimestega, kes oskavad näha elu paremas valguses ja kellel on suured tulevikuplaanid. Nad inspireerivad ka sind. 

 

Väike nõuanne: muuda oma mõtlemist


Kommentaare ei ole