{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Planeetide seis on täna väga hea sinu jaoks. Tõenäoliselt jääd sa ise ka rahule selle päevaga. Merkuuri ja Pluuto konju...


 

 

 Planeetide seis on täna väga hea sinu jaoks. Tõenäoliselt jääd sa ise ka rahule selle päevaga. Merkuuri ja Pluuto konjunktsioon on ikka veel aktiivne. Päike on sinu märgis, Kuu on Neitsis. 


Armastus

Ära hädalda ja kaeba nii palju, sa ise mõtled ennast õnnetumaks, kui sa tegelikult oled. Selle asemel, et oma suhet rikkuda, organiseeri midagi ilusat, mis aitaks sul tuju tõsta. Romantiline õhtusöök kahele näiteks. Ja kui see ka ei aita, siis mine jooksma või rassi jõusaalis, see aitab pead tuulutada. Kui sa oled aga vallaline, siis lõpeta see pisarate valamine, sa ei ole kõige õnnetum inimene maailmas. Ja kui sa ise ka teaksid, milliseid üllatusi elul sulle varuks on, lõpetaksid sa korrapealt nutmise.

 

 

 

Töö

Jupiter toetab sind täna aga tingimusel, et sa ise ka oled julgem ja ettevõtlikum. Kes ise ennast ei aita, seda ei aita planeedid ka. Kui sa kõik oma head võimalused maha magad, on see sinu enda süü.

 

Tervis

Ükski planeet ei viibi hetkel sinu tervise sektoris ja selle tõttu ei ole sul vaja midagi tõsist karta. Marss, Jupiter ja Uraan aga annavad sulle energiat ja jõudu juurde. Katsu ainult teha midagi, mis aitaks sul pingeid maandada. 

 

Raha

Su rahaasjad ei ole võib-olla kõige paremas korras, eriti juhul, kui sa kipud elama üle oma võimete. Õnneks Jupiter hoiab sul silma peal.

 

 

 

Pere

Suhe lastega peaks olema väga hea. Vaata ainult, et sa liiga palju oma telefonis ei istu, kui lapsed sulle oma muredest räägivad.

 

Suhted

Ära muutu liiga sarkastiliseks, sa võid teha teinekord tahtmatult oma sõnadega haiget ja ajada isegi oma sõbrad põgenema.

 

Väike nõuanne: julge olla õnnelik


Kommentaare ei ole