{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Täna ei jää mitte miski sulle kahe silma vahele, isegi kõik teiste nõrkused ja puudused näed sa ära. Ära muutu liiga kr...


 

 

 Täna ei jää mitte miski sulle kahe silma vahele, isegi kõik teiste nõrkused ja puudused näed sa ära. Ära muutu liiga kriitiliseks. Päike on Sõnni märgis, Kuu on Neitsis. Veenus saadab sulle head energiat. 


Armastus

Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, kõige tähtsam on õppida paremini suhtlema. Ole tähelepanelikum, mõistvam ja hoolivam, see on see, mis aitaks sul muuta oma suhteid paremaks. Kui sa oled vallaline, siis ära mõtle mineviku peale, lase minevikust lahti ja tee tulevikule ruumi oma elus.

 

 


Töö

Mitmed uued väljakutsed on sind ees ootamas. Ainult ära satu liiga kiiresti vaimustusse, sest kõik ei pruugi nii minna nagu sina seda tahaksid. Kaalu kõik korralikult läbi enne, kui sa millelegi alla kirjutada. 


Tervis

Sa oled heas tujus ilmselt täna ja nakatad ka teisi oma rõõmsameelsusega. Kasuta praegust perioodi ära selleks, et rohkem puhata ja teha seda, mis sulle meeldib. Lae oma patareid täis.


Raha

Täna võid sa oma majanduslikku seisu kindlustada, kui sa haarad kõikidest võimalustest kinni, mis tekivad. Hoia silmad ja kõrvad lahti ning tegutse õigel hetkel. 

 

 

 

Pere

Kodune õhkkond peaks olema hea ja rahulik, täpselt selline nagu see sulle meeldib kõige rohkem. Sa tahad ju ainult rahu ja vaikust ning võimalust näha oma lähedasi õnnelikuna.

 

Suhted

Ära suru oma arvamust iga hinnaga peale, sest see ei vii sind nagunii kuhugi, sa kulutad ainult oma närve sellega. Ole paindlikum ja sa jõuad kaugemale. 

 

Väike nõuanne: ära jää oma muredega üksi

 


Kommentaare ei ole