{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Vähk

     Tugev Tiiger ei taha kuulata ettevaatlikku ja umbusaldavat Vähkki. Vähk aga ei ole valmis tunnistama Tiigri võimu ja ül...


 

 

 Tugev Tiiger ei taha kuulata ettevaatlikku ja umbusaldavat Vähkki. Vähk aga ei ole valmis tunnistama Tiigri võimu ja üleolekut. Nende kahe märgi liit on üsna dramaatiline, täis suuri vastuolusid : tugevus ja nõrkus,  aktiivsus ja tegevusetus, jultumus ja õrnatundlikkus. Selline vastuolulisus mõjutab suurel määral Tiigri aastal sündinud Vähi elu. Ta on hästi muutliku loomusega, kes elab tugevalt üle ja võtab valusalt hinge iga väiksematki probleemi. Ta ei ole eriti enesekindel ja kahtleb tihti iseendas. Ent samal ajal jätab ta endast mulje, kui tugeva iseloomuga inimesest, kes on õnnelik ja oma eluga rahul. Tiigri aastal sündinud Vähk on liiga ettevaatlik, et jagada oma mõtteid teistega. 

Tiigri aastal sündinud Vähk on delikaatne inimene, kes saab jutule kõikide inimestega. Ta on väga tark inimene, kes aimab vaistlikult, mis tujus teine inimene hetkel on. Tiigri aastal sündinud Vähiga on meeldiv suhelda, ta on väga hea huumorimeelega inimene. Ta on tõesti heatahtlik kõikide vastu, ent ei armasta ei kriitikat ega kommentaare enda aadressil. Teda on kerge solvata ja lihtne endast välja viia. Kui ta on pahas tujus, võib ta mossitada kaua. Tal on raske oma seesmiste hirmudega toime tulla, ta kardab alateadvuslikult ikka, et keegi teda reeta või petta tahab. Ent hoolimata oma tagasihoidlikust loomusest, tuleb ta alati oma probleemidega toime ega tagane raskuste ees. Ta on uhke loomusega ja tahab hea meelega võimule pääseda. Ta on alati rahul, kui saab oma ülemvõimu näidata. Ta teeb kõik, et viia oma unistusi ellu. 

 

 

Vähi tähemärgi esindajate jaoks on elu üks suur test, mille ta peab ära tegema. Ta on ettevaatlik inimene. Ta on täis hirme ja kartusi, tal on raske otsuseid vastu võtta. Ent Tiigri aastal sündinud Vähk on natuke tegusam ja aktiivsem. Kui ta seda ainult ise tahab, võib ta jõuda kaugele. Ta on nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Ta hindab seda, kui temasse suhtutakse hästi, head sõpra ei unusta ta kunagi. Lähedased peavad tema tujuka loomusega lihtsalt harjuma ega tegema välja, kui ta mõnikord kummaliselt käitub. Ta ei kannata kriitikat, ta kardab paista nõrga ja pateetilisena. 

Tiigri aastal sündinud Vähk on tagasihoidlik inimene, kes tahab hoida oma mainet. Ta ei lepi sellega, kui peaks lüüa saama, ta vastab teravalt märkustele. Ta ei suhtle pahatahtlike inimestega. Ta ei taha läbi käia nendega, keda ta välja ei kannata ega hinda. Muidu aga on ta hea, lahke, positiivne inimene. Ta teeb tööd töö pärast ja mitte selleks, et raha kokku ajada. Tema jaoks on tunded ja emotsioonid palju tähtsamad. Talle meeldib kinke teha, tal on hea meel, kui ta saab osta midagi oma lähedastele. Tal on hea maitse ja ta hindab kallihinnalisi asju. 

 

 

 

Armastus

Tiigri aastal sündinud vähk on väga meeldiv inimene, kellel ei ole raske endale kaaslast leida. Ta on kirglik ja algatusvõimeline inimene. Ta tahab ainult vastastikkuseid tundeid. Kui ta on armunud, muutub ta tugevaks ja saab kerge vaevaga kõikidest takistustest üle. Ta unustab oma loomupärase ettevaatlikkuse ja muutub kiskjaks. Tiigri aastal sündinud Vähk on oma loomult romantiline, kes ei karda oma tundeid väljendada. Ta on oma partneri jaoks täiesti avatud ja usaldab talle kõik oma saladused.

Tiigri aastal sündinud Vähk ei otsi üksindust, ta saab energiat juurde välismaailmaga suheldes. Ta otsib usaldusväärset partnerit, kes oskaks vääriliselt teda hinnata ja võtaks teda sellisena nagu ta on. Ehkki ta ei ole just kõige eeskujulikum pereinimene ja võib vaadata ka kõrvale. Ent ta on pühendunud oma perele, ta ei jäta iialgi oma läheasi ja võitleb kuni viimase hingetõmbeni nende heaolu eest. Talle meeldib kodus olla, ta ei otsi suurt seltskonda. Ta tahab elada rahulikku pereelu ilma suuremate üllatusteta.

 

 

Töö

Talle ei meeldi füüsiline töö, ta tahab oma pead kasutada töö tegemiseks. Ta on loominguline inimene, kellel on nii palju uusi ideid peas, mida ta tahab ellu rakendada. Ta on hea suhtleja. Temaga on tore koos tööd teha, kui mitte välja teha tema muutlikust ja tujukast loomusest. Ta võib ainult solvuda ka tühiste asjade pärast ja unustada seejärel kõik oma töökohustused. 

Otsusekindel Tiiger võitleb meeleheitlikult otsustusvõimetu Vähiga. Ta unistab kõrgest kohast. Ent ta kahtleb ise liiga tihti oma võimetes ja muretseb tühiste asjade pärast. Tal on raske oma õiget kutsumust leida. Ta kõhkleb liiga palju. Ent kui ta on leidnud midagi, mis talle meeldib ja on südamelähedane, siis teeb ta oma tööd hingega. Ta on töökas ja kohusetundlik inimene. 


Kommentaare ei ole