{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Tiigri aastal sündinud Kaalud

     Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja on heatahtlik, õrn ja hea südamega inimene, kes lausa oskab teisi ära kuulata. ...


 

 

 Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja on heatahtlik, õrn ja hea südamega inimene, kes lausa oskab teisi ära kuulata. Temaga koos on alati nii hea, mõnus ja turvaline olla. Ta ei hakka kunagi kedagi solvama, ta on mõistev ja hooliv, oskab lohutada ning anda head nõu. Tiigri on suuremeelne ja õilis, Kaalud aga armastavad palju mõtelda ja on diplomaatilised. Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja ei ole nii energiline, kui teised Tiigrid vaid arukam ja tasakaalukam. Ta ei suru oma vaatenurka teistele peale, ta ei raiska oma aega vaidluste ja tülitsemiste peale. Ta on rõõmsameelne inimene, kellele meeldib end ümbritseda ilusate asjade ja meeldivate inimestega. Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja otsib kõiges harmooniat, ta tahab elada iseenda ja teistega rahus. 

Tal võib elus raskusi ette tulla ent ta tuleb alati kõigest võitjana välja. Ta on suur optimist, kes usub kaljukindlalt oma õnnetähte ja teab, et tulevikul on tema jaoks veel palju toredat varuks. Isegi, kui asjad ei peaks minema nii nagu tema seda tahab, ei lase ta veel sellest ennast morjendada. Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja ei taha keskenduda halvale, vaid võitleb selle eest, mis on ilus ja hea. Talle meeldib rääkida, talle meeldib elu nautida, talle meeldib lõbutseda, mõnikord võib jääda liiga kauaks lobisema. Ta võib kõike lubada ja usub ka ise seejuures kõike, mida ta ütleb. Ent sageli lähevad sõnad tegudest lahku ja selle tõttu võib ta paista liiga kergemeelse või püsimatuna. Tema jaoks on kõige tähtsam hingerahu. 

 

 

Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja otsib harmooniat ja täiuslikkust. Ta ei taha muuta oma keeruliseks mõttetute probleemidega, ta hoiab ka kohustustest eemale ja võib paista silma pigem laiskuse poolest. Ent ta on ääretult lahke ja hea ning läheb alati appi, kui teda vajatakse. Ta on suur romantik, idealist, kes ei kannata ebaõiglust. Ta ei taha näha kannatusi. Tiiger oskab jätta endast hea mulje, ta on nii meeldiv inimene, et keegi ei suuda talle vastu panna. Tal on aga raske otsuseid vastu võtta. Ta ei ole kõige tugevama tahtejõu ega iseloomuga inimene. Ent kaaslasena on raske temast paremat leida, igav ei hakka temaga kunagi. 

Tiigri aastal sündinud Kaalude esindajale meeldib, kui teda kiidetakse, ta vajab lausa teiste tähelepanu. Ta ei väsi kunagi suhtlemisest. Üksindust ja ükskõiksust ei kannata ta aga välja. Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja jaoks on tema kodu väga tähtis koht, kus ta veedab meelsasti aega. Ainult mitte üksi. Ta vajab lähedaste seltskonda. Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja on erakordne ja ainulaadne inimene, keda on võimatu mitte näha, ta paistab alati teiste seast silma. Ta on tuntud oma headuse, positiivse hoiaku ja tundliku loomuse poolest. Ent ta ei oska andeks anda ega pea häbiväärseks maksta alatutele inimestele kätte. Ent seda juhtub harva. 

 

 


Armastus

Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja on karismaatiline inimene, kes on vastasoo seas väga populaarne. Ta on nii meeldiv ja võluv ning mis kõige tähtsam - ta tunneb siirast huvi oma partneri vastu. Talle on raske vastu panna. Tema ümber on alati palju inimesi ja mitte ainult austajaid. Paljud tahavad olla tema sõbrad. Seda aga, kui palju südameid on ta tahtmatult või tahtlikult murdnud, ei tea keegi. Ta on liiga püsimatu oma eelistustes, liiga kergemeelne ja pealiskaudne, tal on raske kiusatusele vastu seista, sellepärast vahetabki ta sageli partnerit. 

Võib-olla just selline pealiskaudne suhtumine ongi takistuseks, mis ei lase tal tugevat pereelu elada. Muidu on ta aga armastav ja hooliv. Kui ta on aga kellegi leidnud, on ta hea abikaasa ja eeskujulik lapsevanem. Ta katsub alati kõiki ära lepitada. Tema kodus valitseb usalduslik ja mõistev õhkkond. Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja on sündinud diplomaat, kes teab, kuidas konflikte ära hoida ning katsub alati kõik erimeelsused ära lahendada.

 


Töö

Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja valib sellise eriala, mis tundub talle kõige lähedasem. Ta on suure kujutlusvõimega ja tunneb end hästi loomingulise eriala peal. Ent ta võiks karjääri teha ka kommertsis või finantsalal. Üldiselt läheb tal aga hästi ja ta teeb hiilgavat karjääri. Tavaliselt leiab ta sellise töö, mis võimaldab tal ka hästi ära elada, sest materiaalne külg on tema jaoks tähtis. 

Tiigri aastal sündinud Kaalude esindaja on alati ümbritsetud liitlastest ja toetajatest. Ta tunneb hästi inimeste psühholoogiat. Ta ei karda töökohta vahetada, kui ta ei leia ühist keelt teistega. Ainus, mis võib teda hirmutada, on see, kui talle antakse liiga vastutusrikkaid ülesandeid. Tal on raske otsustada, ta ei tuleks üksi meeskonna juhtimisega toime.

Kommentaare ei ole