{ads}

HIDE

Viimased

latest

Identsed kaksikõed abiellusid identsete kaksikvendadega, nende lapsed on geneetiliselt õed

  foto : pexels / luizph   Identsed kaksikud Kerissa j...

 

foto : pexels / luizph

 

Identsed kaksikud Kerissa ja Venessa abiellusid identsete kaksikute Jacob'i ja Lucas'ega. Nende tütred on geneetiliselt õed. 

Kerissa ja Venessa Sealby on ühemunarakukaksikud, kes on terve elu teinud kõike koos. Nad läksid samasse ülikooli, tegelesid samade spordialadega ja isegi töötasid samas ettevõttes. 2020. aastal kohtusid noored naised ühe Venessa kliendi vahendusel Jacob ja Lucas Sealby'ga. Noormehed on samuti ühemunarakukaksikud. See oli armastus esimesest silmapilgust. 

"Me kohtusime noormeeste juures, " rääkis Venessa ajakirjale "People". "Me käisime bowlingut mängimas ja mõistsime, et meil on palju ühist, peale seda me lobisesime terve öö." 

 

 

Venessa ja Lucas hakkasid kohe suhtlema tõsisemalt. 

"Niipea, kui ma Lucas't nägin, ütlesin ma endale, et ma abiellun temaga. Lucas oli kõige armsam inimene, keda ma olin kunagi näinud. Ma ei teadnud, mida Kerissa arvab, ma lootsin, et ka tema tunneb sama teise venna vastu." räägib Venessa. 

Paar päeva hiljem, hakkasid ka Kerissa ja Jacob suhtlema ja neist sai paar. 

"Jacob ja Lucas on tegelikult hästi erinevate iseloomudega, meie jaoks on nad erinevad. ", ütleb üks kaksikutest.

 

@sealbytwins #ofcourse #twinsmarried ♬ original sound - Kerissa Sealby

 


 

 

Nende lapsed on küll nõbud end geneetiliselt õed, sest neil on sama DNA

Mõlemal paaril on palju ühiseid omadusi, üks neist on näiteks armastus spordi vastu. Lisaks sellele on nad lahutamatud. 

 

"Me saame iga päev kokku, ikka ühe või teise juures. Enamiku ajast teeme me kõike koos ehkki me võtame aega, et ka kahekesi midagi teha. " räägib Kerissa, kes sünnitas 2022. aasta augustis väikese tütre, kelle nimeks sai Sophie. Järgmise aasta oktoobrikuus sünnitas Venessa tütre, kes kannab nime Adrian. Ehkki mõlemad tüdrukud on tegelikult nõbud, on nad geneetiliselt õed, sest neil on sama DNA.

Kaksikute jaoks on see aga tore, et nende lapsed on nõbudest õed ja tegelikult ei saa nad öelda isegi seda, et nemad on just selle või teise lapse emad või isad. Kerissa unistab aga suurest perest.

Kommentaare ei ole