{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised Sõnnid on tegelikult

    foto : unsplash / Hannah Skelly     Kui sa mõtled, mis ...

 

 

foto : unsplash / Hannah Skelly

 

 

Kui sa mõtled, mis sulle seostub kõigepealt nendega, kes on sündinud Sõnni tähtkujus, siis ilmselt tuleb sulle kõige esimesena meelde nende jonnakus ja kangekaelsus. 

Sõnnid on esimesed maamärkide seast, kelle sünnipäev jääv 20. aprilli ja 20. mai vahele. 

 

Sensuaalne

Sõnni tähemärki valitseb planeet armastuse, ilu ja raha planeet Veenus. Sellepärast polegi midagi imestada, et Sõnn on kõige sensuaalsem kõikidest tähemärkidest. Ta oskab elu nautida, talle meeldib ilu. Ta hindab kõrgelt head kokakunsti ja peeneid roogi ning ilusaid asju. Ta võib olla natuke materialistliku meelelaadiga mõnikord.

 

 

 

Kindel

Sõnnile ei meeldi end tööga tappa, tal on vaja aega, et oma kohustusi ellu viia. Ta ei ole laisk ega viisakuseta (ehkki ta hilineb viiendat korda tähtsale kohtumisele), ta on lihtsalt rahulik ega tee midagi tormates. Ta hindab rohkem seda aega oma igapäevases elus, kui ta saab olla rahus ja teha seda, mida ta tahab. Kui see oleks ainult võimalik, veedaks ta terve oma päeva mõnusalt kamina ees istudes või terassil päikese käes lebades ja loeks mõnda head raamatut. 

 

Otsusekindlus

Kui ta midagi on ette võtnud, teeb ta seda tõsiselt ega oota, et saaks oma tööga ühele poole. Ta on järjepidev ja otsusekindel. Ta viib alati alustatu lõpule, ükskõik, kui palju aega ka selleks ei lähe. 

 

 

 

Lojaalne 

Sõnn oma veendumusi ei muuda. Kui ta seda peakski tegema, läheb tal selleks väga palju aega, et uute ideedega leppida. Lisaks on ta väga usaldusväärne ja lojaalne, alati olemas nende jaoks, kes on talle kallid. 

 

Kellega Sõnnid sobivad? 

Kõige rohkem sobib Sõnn teise Sõnniga, kellega nad mõistaksid teineteist ilma sõnadeta. Nad on mõlemad küll kangekaelsed ja see võib põhjustada erimeelsusi ning pingeid aga üldiselt on nende vahel suur armastus.

Sõnnile meeldib ka Vähi õrnus ja lojaalsus, isegi, kui nende omavahelises suhtes võib olla palju armukadedust. Ka Neitsiga sobiks Sõnn hästi, sest Neitsi pakub Sõnnile stabiilsust. 


Kommentaare ei ole