{ads}

HIDE

Viimased

latest

Video. Noor ema tunneb sügavat hämmeldust, et naabrinaine julges tema poega korrale kutsuda peale seda, kui poiss oli tagunud tükk aega palli vastu naabri aeda

  TikToki platvormis jagas üks noor ema videot, kus ta räägib oma äsjasest läbielamisest naabriga. Kommenteerijad aga selle ema ...

 TikToki platvormis jagas üks noor ema videot, kus ta räägib oma äsjasest läbielamisest naabriga. Kommenteerijad aga selle ema seisukohaga ei nõustu. 

 


 

"Ma olen täiesti ennast väljas veel, sest mu naaber just karjus minu peale üle aia. ", ütles TikTokker Renee, kellel oli naabriga suur tüli. Ta jätkab : "Ma mängisin palli oma pojaga, kes on 5-aastane ja kes lõi palli väravasse ent pall põrkas vastu naabri aeda mitu korda. Naaber karjus mu laste peale, üteldes neile, et nad peavad lõpetama palli vastu tara löömist. Ma ütlesin, et vabandage väga, aga teie minu lastega nii ei räägi. Tema ütles selle peale, et te hirmutate mu loomi. Mina vastasin selle peale, et vii oma loomad tuppa. Mina mängin oma 5-aastase pojaga palli, mis kogemata põrkas vastu teie aeda, mis on tegelikult minu aed ka. 

 

 

Tema selle peale ütles, et kuidas ta oma lapsele austust õpetate. Mina vastasin selle peale, et loomulikult tahab mu 5-aastane poeg halba teha, loopides palli väravasse, mis kogemata põrkab vastu naabri aeda. Tema läks selle peale endast välja, et küll on ikka tore, ma peaks teid lindi peale võtma. Ma ütlesin, et andke minna, näidake politseisse, milline inimene te olete. Kindel on see, et politseil on ka midagi targemat teha. Aga mina ei lõpeta lapsega palli mängimist ja minu poiss ei lõpeta palli loopimist ja kui see peaks kogemata põrgatama vastu teie aeda, siis saage sellest üle. "

 

@reneebarendregt Im SORRY. Are you actually okay? Im an animal lover dont get me wrong, but if my kid cant kick the ball outside we’ve got some issues 😂 #mumlife #viral #fyp #boymum ♬ original sound - renee.barendregt

 

Video lõpetuseks näitab naine, kuidas ta saadab veel ühe teele naabri auks, loopides meelega palli vastu teise aeda. 


Kommenteerijad kritiseerivad ema 

Kui Renee arvas, et ta oma looga võidab teiste kaastunde, siis ta eksis sügavalt. Tema videot kommenteeriti üle 45 000 korra. Arvamused jagunesid suures osas kaheks. Enamik kommenteerijatest andsid naabrile õiguse.  

 

 

"Seda kutsutakse teiste austamiseks!", kirjutas üks. 

"Ma olen täiesti nõus naabriga selles punktis. Pole midagi hullemat, kui lärm, mida teeb palli põrgatamine vastu metallaeda."

"Video alguses ma arvasin, et teil on õigus, aga kui ma kuulsin seda kolakat, mida teeb palli põrgatamine vastu metallaeda, muutsin ma arvamust."

"Ma olen naabriga nõus, viige oma lapsed parki mängima."

Kommentaare ei ole