{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Josefa nDiaz      Päevad ei ole v...

foto : unsplash / Josefa nDiaz

 

 

 Päevad ei ole vennad ja ilmselt võib ka nädalate kohta öelda sama. Vähemalt nende kolme tähemärgi esindaja jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem. 

Ja juba olemegi sealmaal, et maikuu on läbi saamas. Järele ongi jäänud viimane nädal ning peale seda algab esimene ametlik suvekuu. Kui praegune periood on üsna hea osade tähemärkide jaoks, siis teisi on ees ootamas natuke keerulisemad ajad. Võib isegi juhtuda, et neid on ees ootamas natuke stressirohkem ja väsitavam nädal. Mõnikord juhtub, et planeedid panevad meid proovile, et läbi katsuda, kui tugevad me oleme. Midagi dramaatilist õnneks tulemas ei ole, paanikaks pole põhjust. Ent nende tähemärkide esindajad peaksid võtma aega selleks, et kõigepealt järele mõtelda ja alles siis tegutseda, et mitte ennast ilmaasjata ära kurnata. 

 


Praegu ei ole kõige parem aeg nende tähemärkide jaoks

Planeedid on taevalaotuses liikumas Kaksikute tähemärki ja selle tõttu muutub valitsev energia meie ümber kiiremaks. Päike on jõudnud Kaksikutesse, ametlikult on käimas seega Kaksikute aeg. Kaksikute aeg muudab meid loomingulisemaks, tekitades ka soovi teha asju ja elada oma elu teistmoodi. Vabaneda rutiinist ja leida uusi võimalusi. Ent neil tähemärkidel, kes on harjunud oma rahuliku eluga, võib olla raskem lahti lasta oma harjumuspärasest elust. Veelgi hullem, nüüd, kus armastuse planeet Veenus ja hea õnne planeet Jupiter liitusid Päikesega, tõukab planeetide energia meid veelgi rohkem kodust välja välismaailma avastama. Mitmed kohtumised peaksid aset leidma järgnevate päevade jooksul. Kui kõik see peaks tekitama pigem elevust ja rõõmustama paljusid, siis teiste jaoks võib see olla raskem.

 

 

VÄHK, SKORPION, KALAD

Kui planeetide praegune seis toob head õnne kõikidele õhumärkidele (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) ning tulemärkidele (Jäär, Ambur ja Lõvi), siis veemärkidel võib praegusel hetkel raskem olla. Vähk, Skorpion ja Kalad peavad olema väga ettevaatlikud ja vaatama, kuhu nad astuvad. Nad otsivad oma kohta, mõtlevad liiga palju, esitavad endale küsimusi. Nad ei tea enam ise ka, kus nad oma eluga on. Tegelikult peavad nad muutma oma vaatenurka selleks, et vabaneda oma painavatest mõtetest ning tegema selgeks, mida nad tegelikult tahavad. Mõtlemisainet neil igatahes jagub. Planeedid panevad neid oma esialgseid plaane üle vaatama, tegema kokkuvõtet ja mõtlema kõige peale, mida nad tahavad. See ei ole kerge. Parem on suunata oma mõtteid õigetele radadele. 

 

 


Mida siis teha? 

Järgmisel nädalal ei tule veemärkidel tööst puudust. Õnneks on planeete, kes ulatavad neile abikäe. Vähk, kes on kõige tundlikum kolmest, peab olema parem iseenda vastu. Merkuur ja Neptuun on järgmisel nädalal Vähi sõbrad ja toetajad. Kallis Vähike, mine sammhaaval edasi ja oota paremad ajad ära. Sama kehtib Kalade kohta, kes võib kindel olla Saturni toetusele. Saturn aitab Kaladel näha selgemalt praeguses segases ajas. Kindlasti ei maksaks jääda üksi omaette nukrutsema. 

Skorpion peab aga tempot maha võtma niipea, kui tunneb, et asjad hakkavad liiga kiiresti arenema. Merkuur ja Uraan on konjunktsioonis ja selle tõttu oleks hea, kui Skorpion teeks lihtsalt ühe pausi. See aga ei tähenda nagu peaks ta kõigest loobuma. Skorpion võib ja peab õigel hetkel tegutsema. Ta peab lihtsalt leidma kuldse kesktee, puhkama piisavalt ja hoolitsema selle eest, et ta end ära ei kurna. Kuidas ka ei ole, juunikuu tõotab tulla nende kolme jaoks palju parem. 



Kommentaare ei ole