{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja ei tee sulle kunagi välja

    foto : unsplash / Jay Wennington   Koos sõpradega välja...

 

 

foto : unsplash / Jay Wennington

 

Koos sõpradega väljas söömas käimine võib mõnikord olla üsna delikaatne, eriti siis, kui kätte jõuab maksmise hetk. On neid, kes sel hetkel teevad asja tualettruumi, teised jälle ei taha midagi kuulda sellest, et sina ka maksta tahad ja tasuvad arve üksi, kolmandad teesklevad jälle nagu oleksid nad unustanud rahakoti koju. Seega võib arve tasumine rikkuda nii mõnegi sõpruse. Ainult ühe tähemärgi esindaja ei tee sulle mitte kunagi välja. Mitte sellepärast nagu oleks ta kitsi või ihne vaid sellepärast, et ta lihtsalt ei saa aru, miks ta sinu eest maksma peab.Ta elab kindlate reeglite järgi ja need reeglid näevad ette, et kes sööb, see maksab. Kui sa maitsed toitu, siis osaled sa ka arve tasumises. Oma arvamust ta aga muutma ei hakka. Sellepärast ei maksa sul kunagi jääda lootma sellele, et mõni Sõnni tähtkujus sündinu sulle välja teeks ja arve tasuks. 

 

 

 Igal sodiaagimärgil on oma tugevad ja nõrgad küljed, Sõnn näiteks on hästi säästlik ja kokkuhoidlik. Ta on ettenägelik ja kohusetundlik, oskab oma rahaasjadega ümber käia ja võib tunduda natuke ihnena. Sõnn sulle raha ei laena selle jaoks, et sa saaksid osta endale ilusaid kõrvarõngaid, mida sa poes nägid. Ta peab seda üleliigseks, eriti teades, et sul on juba 20 paari kõrvarõngaid kodus olemas ainult kahe kõrva jaoks. Ta on matemaatikas väga tugev. Nagu kõik Maamärgid, on Sõnn materialist. Talle meeldib investeerida kindlatesse asjadesse, mitte kasututesse esemetesse, mida kellelgi vaja ei lähe. Milleks koguda asju, mis hakkavad hiljem kapi peal tolmu koguma? 

 

 

Seda filosoofiat kasutab Sõnn igas olukorras. Sellepärast ta teabki arve tasumise ajal, kes kui palju maksma peab. Ta on valmis maksma enda toidu pluss veerand pudelit veini aga see on ka kõik. Mõnede arust võib ta olla liiga range. Kaksikutele ei meeldi igasugune arvepidamine, Lõvi on valmis kõigile välja tegema. Sõnn aga on veendunud, et sõbrale laenu andes jääd mõlemast ilma. Ta ei taha mitte kellelegi mitte midagi võlgneda ja ootab sama ka teistelt. Ta peab alati arvet kõige kohta. 

Lisaks on söömine tema jaoks püha talitus. Sõnni planeet on Veenus, tänu sellele Sõnn oskabki nii kõrgelt hinnata kõike, mis on ilus ja hea. Sõnn on suur gurmaan. Sõnn ei hakka sinuga ka kunagi oma toitu jagama. Ta võib ärrituda, kui sa tahad maista ühte tema friikartulit ehkki ise tellisid salati. Tema jaoks on see tõeline rünnak tema isiku vastu. Kindlasti ei tohi süüa ka kiirustades ning jooksu pealt. Sõnnil on vaja söömiseks aega. Kuidas ka ei ole, sul ei maksa oodata, et ta hakkaks sulle välja tegema.

Kommentaare ei ole