{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss Jäära märgis toob õnne kolme tähemärgi esindajatele

  foto : unsplash / Wout Vanacker    Tegevuse planeet Marss...

 

foto : unsplash / Wout Vanacker

 

 Tegevuse planeet Marss on Jäära märgis kuni 9. maini, mõjutades tugevalt nii Jäära ennast, kui ka kahe teise tähemärgi esindajaid. 

Kui aprillikuu kõige suuremaks sündmuseks oli Merkuuri retrograad, mis tõi kaasa omajagu sekeldusi, probleeme ja arusaamatusi, siis maikuu peaks tulema kõikide märkide järgi palju parem. Alates 1. maist kuni 9. juunini on Marss Jäära märgis. 

Sõnnide aeg on täies hoos, sest Päike on Sõnni märgis. Sõnn soovitab kõigil võtta elu rahulikult, lõpetada muretsemine, uskuda rohkem iseendasse. Marss Jääras aga tahab meid muuta ambitsioonikamateks ja ettevõtlikemateks. Praegune periood on ideaalne selleks, et viia oma unistused ellu ja tegutseda, mitte oodata, kuni kõik kätte tuuakse. Asjad peaksid liikuma just praegu õiges suunas. 

 

 


Millist mõju avaldab Marss Jäära märgis meie tähemärkidele? 

Marss Jääras muudab meid julgemateks, ettevõtlikemateks, ambitsioonikamateks ja enesekindlamateks. Marss Jääras toob ka häid võimalusi, et muuta paremaks oma era- ja tööalast elu. Just praegu on kõige õigem aeg, et viia ilma kõhklemata kõik oma plaanid ellu, sest Marsi hea energia saadab meid kuni 9. juunini. 

Suhted peaksid olema otsekohesemad ja siiramad praegusel hetkel. Vähem keerutamist, parem on olla sina ise. Samuti vähem teesklemist, parem on suhelda nendega, keda sa hästi tunned ja kes on su tõelised sõbrad. Mis puutub armastusse, siis Veenus Sõnni märgis ja Marss Jääras muudavad valitseva energia üsna kirglikuks, tuues igapäevasesse ellu natuke sensuaalsust. Ent ka tülid ja vaidlused pole välistatud. Õnneks Veenus Sõnni märgis hoiab halvema ära. 

 

 


JÄÄR, VEEVALAJA ja SKORPION

Kui Marss Jääras mõjutab kõiki tähemärke, siis on neid, keda see peaks mõjutama palju rohkem, kui teisi. Maikuu toob neile palju häid võimalusi kätte, mille abil nad saavad ellu viia ka oma suurimad unistused. Jääral on praegu õige aeg haarata ohjad enda kätte ja tegutseda, tal on tuul purjedes terve maikuu jooksul. Ta leiab vahendid, mida ta vajab. 

Mis puutub Skorpionisse, siis muudab Marss Jääras teda enesekindlamaks ja autoritaarsemaks. Tänu sellele hakkab Skorpion vajalikke otsuseid langetama ning suruma oma tahtmist läbi nii eraelus, kui töPö juures. Talv ei olnud tema jaoks kõige parem, õnneks Marss Jääras soovib talle ainult head. 

Ehkki Veevalaja eelistab tavaliselt tegutseda üksi, siis Marsi ja Pluuto liit võib panna teda meelt muutma, sest ühtsuses peitub jõud.

Kommentaare ei ole